Delta a învins Chindia în urma unui meci spectaculos!

Marius ANGHEL 07 Oct. 2012, 16:45 Campionat

Delta Tulcea a învins astăzi Chindia Târgoviște într- partidă contând pentru etapa a șasea a Seriei I. Oaspeții au deschis rapid scorul prin Cherchez, în minutul 6, fază la care tulcenii au protestat îndelung acuzând o poziție de ofsaid.

Egalitatea s-a restabilit la fel de rapid, în minutul 12, după ce Florea a transformat un penalty acordat după ce Câju a fost faultat clar în careu.

Neagu a adus victoria tulcenilor cu un șut senzațional de la peste 20 de metri, în minutul 35.

Deși s-au înscris numai trei goluri meciul a fost unul extrem de deschis și spectaculos, oaspeții de la Chindia practicând un joc foarte bun pe contraatac, irosind peste cinci ocazii mari de gol, cea mai mare fiind cea din minutul 62, când Olteanu a fost depășit de șutul lui Rădoi, însă un fundaș tulcean a respins salvator de pe linia porții..

La fel de multe ocazii au ratat și gazdele, cea mai mare fiind bara lui Câju din minutul 87, după ce oaspeții au rămas în zece cu un minut înainte, Avram fiind eliminat direct pentru un fault dur.

Un meci disputat, dovadă fiind și crucile făcute la final de meci de fotbaliștii tulceni, care erau amenințați cu tăierea finanțării în lipsa unor rezultate bune.

„Aveam nevoie ca de aer de cele trei puncte, dar acum vom vedea ce caracter avem pentru că urmează o serie grea și foarte importantă, deplasare la Slobozia, apoi cu Brăila acasă și meci la Sportul, plus meciul cu Rapidul din Cupă unde megem să jucăm fotbal cât mai frumos, dar cel mai tare tragem pentru punctele din campionat” a declarat președntele clubului tulcean, Haralambe Meregiu.

DELTA TULCEA – CHINDIA TÂRGOVIȘTE 2-1
D. Florea ’12 – pen., C. Neagu ’35 / Cherchez ‘5

I. Olteanu – I. Filip, Marincău, Mișelăricu, V. Crețu – Câju, Coconașu (cpt.), Ad. Ionescu (Al. Iacob ’72), Sin (Mansur ’74) – D. Florea (Pantelie ’81), C. Neagu
Antrenor: Constantin Gache

Perianu – M. Avram, Ispas, S. Rădoi (cpt.), Bușu (Bg. Gavrilă ’59) – Băluță (Mihăescu ’46), Honciu, C. Anton (D. Pătru ’84), R. Dobre – Verdeș, Cherchez
Antrenor: Eusebiu Tudor
Eliminat: M. Avram ’86 (roșu direct)

Sursa: Ziarul de Tulcea

Foto: Cristian DOGARU

Marius ANGHEL 07 Oct. 2012, 16:45 Campionat
Pe aceeași temă