Debut cu mari emoții pentru Viorel Moldovan pe banca Chindiei, care a smuls o victorie în minutul 90 la Timișoara: „Acesta e fotbalul”

Anda DELIU 07 Aug. 2018, 16:17 Campionat
Debut cu mari emoții pentru Viorel Moldovan pe banca Chindiei, care a smuls o victorie în minutul 90 la Timișoara:

Chindia Târgoviște e ieșit până la urmă cu capul sus după prima etapă, în urma victoriei cu 1-0 obținută pe terenul celor de la ASU Poli. În minutul 90, Cristian Cherchez a valorificat o pasă de la Mădălin Martac și a salvat situația, dar Viorel Moldovan a recunoscut după joc că alb-violeții l-au impresionat. Fostul internațional a anticipat de asemenea un sezon foarte interesant în liga secundă.

Printre rânduri, Moldovan a recunoscut practic că victoria Chindiei a fost obținută grație unei execuții individuale, după o dominare a gazdelor. „Vreau să felicit ambele echipe pentru cum au jucat, în condițiile grele din punct de vedere al căldurii. Este victorie importantă,  un debut important, așa cum ni l-am dorit. Îmi felicit echipa pentru jocul prestat. Chiar dacă am suferit în anumite momentan, am știut să avem răbdare și să luăm 3 puncte  în fața unui adversar de calitate, foarte bun. Poli a avut ocazii,  într-adevăr, mi-a pus echipa în dificultate. Mi-a plăcut foarte mult această echipă, îl felicit pe antrenorul lor, mi-a plăcut cum a organizat echipa. Sunt o echipă atletică, solidă, care sunt convins că va avea un cuvânt greu de spus. Au fost momente dificile, pe care am reușit să le gestionăm. Acesta e fotbalul, rămânem cu aceste 3 puncte foarte importante pentru noi”, a punctat Moldovan.

La fel ca majoritatea celor din fenomen, și Moldovan consideră că echipele cu suporteri, dar și cele cu mulți bani, vor fi favoritele la promovare. „Va fi o competiție interesantă, sunt multe echipe de tradiție care s-au întors cum e U Cluj sau Petrolul, altele care s-au întărit, ca Energeticianul sau Snagovul, echipe solide care au lăsat o impresie bună în prima etapă. S-a reîntors și Farul, care s-a impus categoric și cred că va avea un cuvânt greu de spus”, a mai spus Moldovan.

Anda DELIU 07 Aug. 2018, 16:17 Campionat
Pe aceeași temă