Daniel Popa a reușit un hat-trick la Baia Mare, însă Chindia n-a prins locul de baraj. „Am pierdut promovarea la UTA”. Atacantul speră la un transfer în Liga 1

Marius ANGHEL 30 May. 2016, 13:07 Campionat
Daniel Popa a reușit un hat-trick la Baia Mare, însă Chindia n-a prins locul de baraj.

În partida dintre FCM Baia Mare și Chindia Târgoviște, încheiat cu victoria dâmbovițenilor cu 4-2, atacantul Daniel Popa a fost jucătorul meciului. Acesta a reușit trei din cele patru goluri marcate de Chindia în poarta băimăreană, reușit în minutele 44, 53 și 54. Primul gol a fost marcat printr-o acțiune personală, iar următoarele două din assist-urile lui Cristian Cherchez.

Chiar dacă Chindia a câștigat această partidă, în final nu a reușit să urce pe locul 2 în clasamentul play-off-ului Seriei a II-a, care duce la barajul pentru promovarea în Liga 1. UTA a câștigat la Brașov și astfel i-a spulberat Chindiei șansele la promovare.

„A fost un meci greu, mai ales prima repriză. Mă bucur că am câștigat, dar îmi pare rău că nu am prins cel puțin locul de baraj. Sunt fericit că am reușit să marchez. Este primul hat-trick la Liga 2. Sper să marchez și la Liga 1, dacă o să plec sau cel puțin să mai marchez. Eu cred că am pierdut promovarea la UTA. Pentru mine, rămâne de văzut acum ce o să urmeze. Sper să prind și eu un transfer să mă duc mai departe. Ofertele de acum încolo încep să vină. Vedem ce va fi. Nu pot să dau nume acum”, a spus Daniel Popa.

Chindia Târgoviște a terminat sezonul competițional 2015-2016 al Ligii 2 pe locul 3, cu 40 de puncte, cu unul mai puțin față de Gaz Metan Mediaș și UTA Bătrâna Doamnă.

5 goluri a bifat Daniel Popa pentru Chindia Târgoviște în play-off-ul Ligii 2

16 goluri și 31 de meciuri a strâns în total Daniel Popa în tricoul Chindiei în acest sezon de Liga 2. Principalul golgheter al echipei dâmbovițene este Cristian Cherchez, cu 17 goluri, în timp ce al doilea marcator este Georgian Honciu cu 5 goluri.

Articol scris de Carmen BIZĂ‚U
Foto: Dan BUIA

Marius ANGHEL 30 May. 2016, 13:07 Campionat
Pe aceeași temă