Dan Oprescu: „Nu am primit gol și asta a fost cel mai important pentru noi”

Marius ANGHEL 14 Sep. 2013, 23:58 Campionat
Dan Oprescu:**

Antrenorul lui FC Olt Slatina, Dan Oprescu s-a arătat, la finalul partidei disputată la Pitești cu CS Mioveni și câștigată cu 1-0, foarte mulțumit de rezultatul obținut de echipa sa.

Tehnicianul a mărturisit însă că a făcut această deplasare cu alt scop, nu neapărat al victoriei, și anume acela ca echipa sa să nu primească gol de la CS Mioveni.

„Este al doilea meci în care nu am primit gol și asta a fost cel mai important pentru noi. De-aia în prima repriză Mioveniul a controlat jocul, noi încercând să jucăm pe contraatac, deoarece știam că în precedentul lor meci, de la Motru au luat patru goluri pe contraatac. De la ideea asta am plecat, știind că este posibil ca ei să se descopere dacă ies la joc. În partea a doua am făcut o repriză mai bună și mă bucur că am marcat acel gol pe final. Am jucat un amical cu ei în vară și am pierdut cu 4-0, dar haideți să vă spun ceva. Anul tercut, în amicale am bătut tot, dar în campinat s-a terminat. A fost util acel amical din vară, pierdut cu 4-0, eu, după el, zicându-le jucătorilor că prin prisma lui vom ști cum să abordăm meciul direct din campionat. Bineînțels, acum a contat pe final omul în plus. Dar eliminarea cred că a fost corectă, nu se pune altfel problema… Obiectivul nostru este calificarea în play-off. Avem în lot și doi jucători de la FC Argeș, Marius Ion și Ivănică, jucători care sunt foarte buni. Din păcate Marius Ion s-a accidentat înainte de acest meci, suferind aceeași accidentare ca la FC Argeș. Sper să-și revină cât ma repede. Iar Ivănică nu a jucat în acest debut de campionat pentru că a venit mai târziu la echipă și nu a prins pregătirea centralizată și are nevoie de ceva timp să recupereze. Dar este un campionat lung, cu multe meciuri și toți din lot vor juca” a spus după meci, Oprescu.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 14 Sep. 2013, 23:58 Campionat
Pe aceeași temă