Dan Oprescu: „Este prima victorie împotriva celor de la Tărlungeni. Mă bucur că este una destul de concludentă”

Mihai Andries 06 Apr. 2015, 11:44 Campionat
Dan Oprescu:**

FC Olt Slatina, grupare pregătită de Dan Oprescu, continuă seria victoriilor din acest an. Ultimul succes al slătinenilor a fost obținut pe propriul teren, împotriva celor de la Unirea Tărlungeni. Este prima victorie împotriva jucătorilor aflați sub comanda lui Daniel Bona, o victorie obținută însă la scor de neprezentare. Bardu, Vasile Gheorghe și Anghelina sunt cei trei fotbaliști de la malul Oltului care și-au trecut numele pe lista marcatorilor în partida din week-end.

Dan Oprescu a trimis în teren aceeași formulă ca în partida cu liderul seriei, ACS Poli Timișoara, formulă care a dat rezultate și în această confruntare, slătinenii conducând la pauză cu 3-0. Tehnicianul oltenilor este de părere că elevii săi s-au relaxat puțin în partea secundă, având în vedere și rezultatul înregistrat pe tabelă după primele 45 de minute de joc.

3-0 în prima repriză, 0-0 în actul secund

După ce au marcat de trei ori în prima repriză, jucătorii de la FC Olt nu mai reușit să puncteze pe tabelă în actul secund deși și-au mai creat câteva situații de gol. Dan Oprescu este mulțumit că elevi săi au înregistrat o victorie concludentă.

„Este prima victorie împotriva celor de la Tărlungeni. Mă bucur că este una destul de concludentă. Am făcut o primă repriză bună și în partea secundă am vrut să nu primim gol. Obiectivul este de a câștiga toate meciurile dacă se poate. Așa cum am spus și în cursul săptămânii, ne doream o victorie împotriva celor de la Tărlungeni pentru că nu reușisem să câștigăm în fața lor. Repriza secundă nu a fost grozavă, însă cel mai important lucru este că nu am primit gol. Este primul gol al lui Anghelina și speră să mai marcheze, să nu se oprească aici. În urma rezultatului de egalitate înregistrat de Metalul Reșița, FC Olt Slatina a urcat pe poziția secundă a Seriei a II-a. Etapa viitoare urmează o deplasare lungă și grea. Am câștigat data trecută împotriva celor de la Satu Mare și sper ca băieții să fie în continuare la fel de concentrați pentru a reuși să acumulăm cât mai multe puncte”, a afirmat Oprescu.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 06 Apr. 2015, 11:44 Campionat
Pe aceeași temă