Dan Hotico, Becali de Baia Mare: „I-am cerut lui Buia să mă lase să mă joc”

12 May. 2012, 01:06 Campionat
Dan Hotico, Becali de Baia Mare:** „I-am cerut lui Buia să mă lase să mă joc

La finalul partidei câștigate pe terenul UTA-ei, Romică Buia a spus franc că nu el este cel care a făcut primul unsprezece și tactica pentru partida de la Arad. Principalul artizan al uneia dintre marile surprize ale sezonului a fost chiar finanțatorul băimărenilor, Dan Hotico.

Probabil, acesta s-a inspirat după Gigi Becali, cel care obișnuiește să-și folosească antrenorii pe post de marionete. Oarecum, finanțatorul celor de la Baia Mare a rezolvat încă din start această problemă, el luând loc direct pe bancă. „Eu finanțez, e jucăria mea și am cerut să fiu lăsat să fac echipa de această dată. Dacă tot promovăm o serie de jucători tineri, de ce să nu mergem cât mai mult pe mâna lor? Trebuie să recunoaștem că am avut și noroc. Nu am făcut echipa bazându-mă doar pe fler, am fost și eu prieten cu fotbaliștii, ba chiar am și jucat la nivelul ligii a doua. Sunt foarte mulțumit de domnul Buia, e un antrenor foarte bun, dar i-am cerut să mă lase să mă joc. Nu mă compar cu Gigi Becali, eu doar am vrut să arăt autorităților locale că dacă îți dorești cu adevărat ceva, atunci chiar poți realiza”, a menționat Hotico.

Patron al unei firme de pază din orașul din Dealul Florilor, Hotico a anunțat deja că este dispus ca de la anul să cedeze echipa ori autorităților locale, ori celor de la Timișoara! „Eu nu mai pot susține de unul singur echipa, nu am posibilități financiare. Am spus că, ardelean fiind, pot să cedez echipa celor din Timișoara. Acolo oamenii sunt pasionați de fotbal, au o galerie frumoasă ca la Arad și, dacă se vrea, dau o mână de ajutor. Dacă nu vom merge la Timișoara, nu știu dacă voi mai susține echipa, pentru că și buzunarele mele sunt tot mai goale”, a menționat cel care, prin inspirația sa, a scos Campioana Provinciei defintiv din lupta pentru promovarea în Liga 1.

Sursa: Sport Arad

12 May. 2012, 01:06 Campionat
Pe aceeași temă