Dan Alexa crede că Dunărea a început să deranjeze și iese la atac. „Noi și Hermannstadt ne batem pentru locul 2”. Echipa despre care spune că deja se pregătește de Liga 1

Marius ANGHEL 10 Nov. 2017, 18:19 Campionat
Dan Alexa crede că Dunărea a început să deranjeze și iese la atac.

Dan Alexa este iritat de maniera de arbitraj pe care echipa sa a trăit-o în meciul din intermediara de miercuri de la Brăila, acolo unde Dunărea Călărași a încheiat la egalitate, scor 1-1 cu Dacia Unirea, și a pierdut prima poziție din Liga 2. Antrenorul Dunării Călărași spune că centralul Andrei Antonie (București) nu i-a acordat echipei sale un penalty clar și că nu vrea să se gândească la eventuale „jocuri de culise”. Alexa trimită însă săgeți către Chindia Târgoviște, echipă care îl are președinte pe Marcel Ghergu, membru în Comitetul Executiv al FRF, și despre care spune că vrea să promoveze și să joace în Liga 1 la Mioveni.

„Despre meciul de la Brăila am foarte multe de comentat. Am avut parte de un arbitraj, încă de la începutul jocului, execrabil al lui Antonie. Un arbitru Divizionar A. Toată lumea vorbește de faptul că deja Chindia își pregătește locul să joace la Mioveni în Liga 1. Sunt tare curios și eu să văd arbitrajul de la meciul Afumați – Chindia. Luați fiecare meci și fiecare poate trage o concluzie la tot ce se întâmplă la Târgoviște. Cred că, în acest moment, noi și cu Hermannstadt ne batem pentru locul 2, pentru că, la ce arbitraj am avut cu Brăila, s-a văzut clar că am avut un penalty neacordat… tot jocul pentru Brăila și aici nu vreau să spun ceva de rău față de acei jucători care am tot respectul. Nu și-au luat banii de 10 luni și nu vreau să dau curs altor discuții. Sunt curios să văd ce arbitraj avem noi cu FC Argeș pentru că ce am avut la Brăila a fost o bătaie de joc. Am vizionat meciul și am revăzut penalty-ul, este inimaginabil. Sper ca lucrurile să se întâmple doar pe teren, în lupta pentru promovare. Am început să deranjăm pentru că suntem o contracandidată la promovare”, a spus Alexa.

Dunărea se află pe locul 2 în clasamentul Ligii 2, la un punct în spatele liderului AFC Hermannstadt, 36 față de 37 de puncte. Pe locul 3 se află Chindia Târgoviște, cu 34 de puncte.

„Cu FC Argeș ne așteaptă un meci greu”

Despre meciul cu FC Argeș, pe care Dunărea îl joacă duminică, 12 noiembrie, la Călărași, de la ora 12:00, Dan Alexa afirmă că se așteaptă la o partidă dificilă, asta și din cauza faptului că echipa sa nu se poate baza pe cinci titulari.

„Ne aflăm înaintea unui meci foarte important. FC Argeș are o echipă cu jucători foarte buni, fotbaliști care au activat la nivelul Ligii 1, cum ar fi: Năstăsie, Grecu, Buhăescu, Nilă, jucători care pot face diferența în orice moment al jocului. O formație care a avut o evoluție bună etapa trecută la Afumați. Ne așteaptă un meci greu. Avem absențe de marcă: Pușcaș, Mardare, Șandru, Drăghiceanu, Preoteasa, practic suntem fără cinci jucători de bază”, a mai spus Alexa, care de când a preluat Dunărea nu a pierdut niciun meci în campionat, având 13 meciuri consecutive de invincibilitate, dintre care 11 câștigate.

Miercuri, FC Argeș a câștigat pe teren propriu cu 2-1 meciul cu CS Afumați, o echipă care până atunci nu mai pierduse de 12 jocuri. Piteștenii, care din această săptămână îl au antrenor interimar pe Augustin Eduard, sut pe locul 8, cu 22 de puncte.

Articol scris de Cătălin NIȚU

Marius ANGHEL 10 Nov. 2017, 18:19 Campionat
Pe aceeași temă