Dacia Unirea poate scăpa de locul retrogradabil cu o victorie cu Știința Miroslava. Frunză: „Intrăm în teren cu o singură dorință”

Marius ANGHEL 08 Dec. 2017, 12:33 Campionat
Dacia Unirea poate scăpa de locul retrogradabil cu o victorie cu Știința Miroslava.** Frunză:

Sâmbătă, în etapa a 21-a a Ligii a 2-a, ultima care se va mai disputa în acest an în acest eșalon, Dacia Unirea va juca pe Municipalul brăilean, de la ora 11:00, cu Știința Miroslava. Înaintea confruntării directe, cele două combatante se află de-o parte și de alta a „graniței” retrogradării, asta după ce Olimpia Satu Mare a fost din nou depunctată și a căzut șase poziții în clasament. Cu 18 puncte, formația brăileană ocupă locul al 16-lea, în timp ce adversara sa, cu 19 puncte, se află o poziție mai sus, pe 15, prima neretrogradabilă.

Știința a obținut sâmbăta trecută cel mai clar succes din acest sezon, 5-0 cu fosta prim-divizionară ASA Târgu Mureș, iar jucătorii antrenați de Adrian Kerezsy vin la Brăila cu dorința de a nu pierde. Nu au mai făcut-o în ultimele trei meciuri oficiale.

Însă Dacia Unirea, prin vocea căpitanului Sorin Frunză, a anunțat încă de marți că echipa brăileană joacă la victorie acest meci pentru a ieși din zona retrogradării.

„Sâmbătă intrăm în teren cu o singură dorință, să batem Miroslava și să părăsim zona retrogradării, să avem o vacanță cât de cât liniștită. Din ianuarie 2018 altfel se va pune problema. Suntem în discuții avansate cu mai mulți fotbaliști valoroși, echipa se va întări și treptat vom urca într-o zonă lipsită de griji. Dar până atunci să ne concentrăm asupra partidei cu Știința Miroslava pe care trebuie să o învingem”, a declarat Sorin Frunză.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 08 Dec. 2017, 12:33 Campionat
Pe aceeași temă