Rapidiștii merg cu trenul la Brăila, pentru meciul cu Sportul Chișcani! Giuleștenii se „întorc la origini” înainte deplasării. Evenimentul special pe care îl vor trăi în Gara de Nord

Rapidiștii merg cu trenul la Brăila, pentru meciul cu Sportul Chișcani!** Giuleștenii se

După Dinamo sau U Craiova, echipe din Liga 1 care în acest sezon au preferat să facă deplasarea de la Sfântu Gheorghe, respectiv București, cu trenul, pentru a evita aglomerația înaintea meciurilor cu Sepsi OSK, respectiv FCSB, Rapid alege și ea calea feroviară pentru a merge către destinația unde urmează să joace.

Rapid va înfrunta, duminică, de la ora 11:00, Sportul Chișcani, în etapa cu numărul 20 a Ligii 3, Seria 2, într-un meci mutat la Brăila, pe stadionul Municipal. Elevii lui Daniel Pancu vor face deplasarea în orașul din estul țării cu trenul. Giuleștenii vor pleca sâmbătă spre Brăila, cu un tren care va porni la ora 15:23 din Gara de Nord.

Însă, înainte de a pleca din București, jucătorii vor avea parte de un moment special în Gara de Nord, acolo unde vor ajunge la ora 14:30. Club le-a organizat o acțiune pe care au numit-o „Întoarcerea la origini”. Ionuț Voicu și compania vor face o scurtă vizită la Salonul Regal, după care vor merge la Linia 14, loc în care, în trecut, erau cazați fotbaliștii Rapidului fără locuință în București. Acolo vor asculta povestea celebrei arestări din 1986, când, înaintea unui meci cu Dinamo, șase jucători ai clubului din Giulești au fost acuzați de un viol care ar fi avut loc chiar în clădirea de la Linia 14.

Suporterii rapidiști se vor deplasa și ei cu trenul la Brăila. Galeria și-a dat întâlnire duminică, la ora 6 dimineața, în Gara de Nord. Trenul suporterilor va pleca la ora 6:35 din Capitală. Partida este programată pentru duminică, ora 11:00. Jocul se va disputa pe Stadionul Municipal din Brăila, acolo unde îți dispută jocurile și Dacia Unirea Brăila, gruparea din subsolul Ligii 2.

Altfel, pentru acest meci din deplasare, giuleștenii au solicitat în jur de 500 de bilete pentru jocul cu Sportul Chișcani. Pentru a evita un eventual conflict cu suporterii rapidiști, care vor veni în număr mare, oficialii clubului Sportul Chișcani au decis să închirieze arena din Brăila unde joacă Dacia Unirea.

După 19 etape, Rapid e lider în Seria 2 din Liga 3. Giuleștenii au 47 de puncte, cu cinci avans față de CS Afumați. Unirea Slobozia completează podiumul, cu 40 de puncte. Sportul Chișcani se află pe locul 9, cu 19 puncte.

În tur, giuleștenii s-au impus doar cu 1-0 pe teren propriu, prin golul marcat în minutul 34 de lituanianul Deivydas Matulevicius.

Pe aceeași temă