Rapidiștii invadează Brăila! Sportul Chiscani, nevoită să mute meciul pe un alt stadion din cauza suporterilor echipei giuleștene. Câte bilete au solicitat alb-vișinii

Marius ANGHEL 12 Mar. 2019, 15:40 Stiri
Rapidiștii invadează Brăila!** Sportul Chiscani, nevoită să mute meciul pe un alt stadion din cauza suporterilor echipei giuleștene. Câte bilete au solicitat alb-vișinii

Meciul dintre Sportul Chiscani și liderul la zi al Seriei a 2-a a Ligii 3, Rapid București, se va disputa pe un alt stadion, nu pe cel pe care echipa brăileană își desfășoară, de obicei, partidele de pe teren propriu. Jocul ce va conta pentru etapa a 20-a și care e programat la finalul lunii, pe 31 martie, duminică, de la ora 11:00, va avea loc pe stadionul Municipal din Brăila. Motivul îl reprezintă numărul mare de bilete dorit de echipa antrenată de Daniel Pancu.

Rapid a solicitat în jur de 500 de bilete pentru acest meci, exact capacitatea tribunei de la stadionul din Chiscani. Și cum, conform regulamentului, oaspeții beneficiau doar de 5% dintre aceste locuri, conducerea echipei Sportul Chiscani a făcut toate demersurile necesare și oficiale ca acest joc să aibă loc pe Municipal, stadion omologat pentru Liga 2, deci cu un număr mult mai mare de locuri pe scaune.

Toate forurile cu drept de decizie și-au dat acordul că meciul poate să se desfășoare la Brăila, pe stadionul Municipal, duminică, 31 martie, de la ora 11:00. În această deplasare, Rapid va fi susținută de cel puțin 500 de suporteri.

În acest moment, după desfășurarea a 17 etape, Rapid e lider în Seria a 2-a, cu 41 de puncte, în timp ce Sportul Chiscani se află pe locul 10, cu 16 puncte. În tur, giuleștenii s-au impus cu 1-0 pe teren propriu.

Până la meciul direct, Rapid va câștiga în acest weekend la „masa verde” jocul cu Delta Dobrogea Tulcea, iar apoi o va întâlni pe teren propriu pe FCSB 2. Sportul Chiscani joacă sâmbătă, de la ora 15:00, acasă, cu CS Afumați, iar în etapa următoare se deplasează la Agricola Borcea.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 12 Mar. 2019, 15:40 Stiri
Pe aceeași temă