Transfer pentru promovare la Steaua. Un jucător fost la „U” Cluj și Brăila a semnat cu echipa din Ghencea

Refuzată de Marius Pena (33 de ani), după ce, inițial, atacantul acceptase provocarea, însă apoi a declinat-o din motive personale, Steaua continuă să caute jucători liberi de contract pentru a-i legitima în vederea utilizării lor în play-off-ul Ligii a 4-a București și apoi la barajul pentru promovarea în Liga 3.

Iar primul care se alătură lotului condus de Marius Lăcătuș este un fost jucător al Universității Cluj și Dacia Unirea Brăila, echipe pentru care a evoluat în acest sezon de Liga 2. Fundaș sau mijlocaș în banda stângă, Victor Manu (22 de ani) este, începând de astăzi, noul jucător al Stelei. Originar din Cluj-Napoca, Manu a crescut la „U” Cluj, pentru pentru care a evoluat și în Liga 4 sau 3, iar în acest campionat a prins un singur meci, ca apoi să fie cedat la Brăila, unde a evoluat în 15 jocuri în prima parte a Ligii 2.

„Pentru mine, Steaua este un club de traditie, mă bucur că am venit aici. Sper să ajut la atingerea obiectivului, promovarea în Liga a 3-a”, a spus Victor Manu după ce a semnat cu Steaua.

„Începând de astăzi, 11 aprilie 2019, echipa de fotbal Steaua București are un nou jucător: Victor MANU.

Fostul component al echipei naționale U18 a semnat azi cu echipa din Ghencea. Victor MANU are 22 de ani și s-a născut la Cluj. Până în acest moment, acesta a  evoluat la echipele Universitatea Cluj și Dacia Unirea Brăila.

Fotbalistul joacă în banda stângă, fundaș sau mijlocaș, și va evolua alături de Mihai Zamfir, ambii fiind foști componenți ai lotului național de juniori”, sună prezentarea noului jucător al Stelei pe site-ul oficial al clubului din Ghencea.

După 23 de etape din sezonul regulat, Steaua e pe primul loc în clasamentul Ligii 4 București, cu 64 de puncte, la șase lungimi distanță de Carmen, principala urmăritoare și contracandidată la promovare.

 

Pe aceeași temă