„Dacă eram puțin mai inspirați reușeam să marcăm mai mult”

20 Aug. 2011, 23:11 Campionat

FC Snagov a învins în prima etapă cu 2-0, pe teren propriu, pe Gloria Buzău. La finalul meciului, antrenorul ilfovenilor, Laurențiu Reghecampf, credea că echipa sa ar fi putut marca mai mult dacă jucătorii ar fi fost mai inspirați.

„Am făcut un meci destul de bun și cred că dacă eram puțin mai inspirați și reușeam să marcăm din șansele pe care le-am avut, scorul era mult mai mare. Mă așteptam ca Gloria să facă un meci foarte bun, toate echipele stau bine în teren, toate aleargă. Important este să vedem evoluția echipei mele, să rămânem cu picioarele pe pământ.”, a spus tehnicianul.

Chiar dacă a marcat două goluri, FC Snagov a reușit să se desprindă pe tabela de marcaj deabia în repriza a doua. Cum la pauză scorul a fost neschimbat, Reghecampf a mutat ofensiv, Bâtfoi în locul lui Filip. „A fost o schimbare tactică. Mi-am dorit să am doi atacanți în teren. Era normal, jucam acasă, era 0-0. A fost o mutare pe care eu o voi face în majoritatea timpului, dar asta nu are de-a face cu jucătorul Filip. El și-a făcut datoria, în câteva faze nu a fost cum trebuie, dar asta nu schimbă cu nimic situația. Rămâne în continuare un jucător de bază și mă voi baza pe el”.

Pe lângă Filip și Bâtfoi, în echipa ilfovenilor au mai jucat, încă din primul minut, și Baruch, Bratu, Florea și Săceanu, la rândul lor noi achiziții. „Sunt jucători foarte buni. Mă bucur că am reușit să-i aduc la echipă. Își fac datoria cu prisosință, cum mă bucură faptul că atât Popa în partea dreaptă, cât și Marinică în partea stângă au evoluat foarte bine. Mai avem puțin de lucru la mijlocul terenului. Robert Săceanu este în urmă cu pregătirea, dar este un jucător care dă siguranță. Îl cunosc foarte bine, mi-a fost jucător 8 luni la Bistrița și știu ce poate”, a declarat Reghecampf despre noile transferuri.

Doi brazilieni la Snagov

Cât privește aducerea unor noi jucători la echipă, antrenorul a spus că în următoarea săptămână vor mai fi legitimați doi brazilieni și că își mai dorește unu-doi fotbaliști. „Deocamdată sunt mulțimit de băieții pe care îi avem aici. Dacă voi avea posibilitatea să mai aduc jucători o voi face, dacă nu, asta este, mergem cu acest lot pentru că sunt foarte mulți. Mai avem doi brazilieni pe care îi vom legitima săptămâna viitoare. Mi-aș dori foarte mult să mai vină unu-doi jucători, dar după posibilitățile financiare.”

Țintesc o nouă victorie, cu Otopeni, în Cupă

În altă ordine de idei, marți, FC Snagov va juca în turul IV al Cupei României cu CS Otopeni. Despre acest meci Reghecampf are gând numai de victorie. „Ne propunem să câștigăm, să mergem mai departe. Ă‚sta este obiectivul nostru, să câștigăm fiecare meci. Nu mă interesează rivalitățile, ci doar victoria. Sperăm ca ratările din meciul cu Gloria să se concretizeze la meciul de marți pentru că trebuie să marcăm cât mai mult”, a încheiat antrenorul.

După ce marți va evolua pe teren propriu în Cupa României, cu CS Otopeni, sâmbătă ilfovenii se vor deplasa la Brăila pentru a juca în cea de-a doua etapă a Ligii a II-a.

Articol și foto de Marius ANGHEL

20 Aug. 2011, 23:11 Campionat
Pe aceeași temă