„Dacă echipa avea mai mult curaj, putea să câștige din prima repriză”

01 Oct. 2011, 20:12 Campionat

FC Snagov s-a răzbunat după înfrângerea în turul IV al cupei României și a învins în campionat CS Otopeni, scor 2-1. Derby-ul ilfovenilor a fost câștigat de echipa lui Laurențiu Reghecampf chiar pe terenul adversarei, aducându-le acestora a doua înfrângere consecutivă „acasă” după mai bine de 36 de meciuri nepierdute. La finalul partidei, antrenorul principal al câștigătoarei nu înțelegea de ce fotbaliștii săi au început să joace mai bine deabia după ce s-au văzut conduși.

„A fost un joc, din punctul meu de vedere, urât, un joc în care dacă echipa noastră avea mai mult curaj putea să câștige din prima repriză, dar este vorba despre mentalitate, despre felul lor de a aborda un meci oficial. Eu le-am spus, după primirea golului au fost mai curajoși, dar nu înțeleg de ce.

În prima repriză Otopeniul a avut foarte multe lovituri laterale, cu acest Manea care bate foarte bine, în rest eu cred că noi am jucat mult mai bine ca ei și am meritat victoria. Așa e în fotbal, ei ne-au bătut în Cupa României cu 3-0, fără drept de apel, noi am bătut în campionat.”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Tehnicianul a comentat și schimbarea din prima repriză a lui Batista Pereira, a doua în acest interval după ce etapa trecută l-a înlocuit tot cu Adrian Udrea. „Joabe are o problemă la mușchi, nu știu ce-i cu el. L-am trimis de a făcut foarte multă recuperare, dar nu e 100% recuperat. A resimțit din nou durere și a trebuit să-l schimb.”.

Întrebat dacă diferența de pe tabela de marcaj nu este prea mică, având în vedere că echipa sa a ratat foarte mult în cea de-a doua repriză, Laurențiu Reghecampf nu era supărat, argumentând că nu e important scorul victoriei, ci mai degrabă cele trei puncte.

„Eu mă bucur că am câștigat, ce contează la ce scor. Nu contează că învingeam cu 3-0 sau cu 2-1. Pentru mine e important să câștig. Am avut foarte multe ocazii, dar le-am tratat cu foarte multă ușurință și dacă aveam puțin ghinion puteau să ne egaleze la faza în care a scăpat singur cu Baruch. Cred că la sfârșit trebuie să fim mulțumiți de rezultat și să ne concentrăm puțin mai mult pentru meciurile viitoare.”
, a încheiat antrenorul echipei FC Snagov.

În urma acestei victorii, FC Snagov a acumulat 10 puncte și a urcat de pe poziția a 14-a pe cea de-a 10-a, la egalitate cu alte patru formații.

Articol și foto de Marius ANGHEL

01 Oct. 2011, 20:12 Campionat
Pe aceeași temă