„Dacă e nevoie de un șoc, sunt dispus să plec”

Marius ANGHEL 25 Oct. 2012, 02:26 Campionat

FC Argeș a pierdut primul meci pe teren propriu în acest sezon și fanii piteșteni i-au cerut la unison demisia lui Viorel Dumitrescu. Acesta pare dispus să se conformeze, crezând și el că echipa are nevoie de un șoc pentru a se îndepărta de zona fierbinte a clasamentului.

„Îmi asum această înfrângere și dacă e nevoie de un șoc sunt dispus să plec de la echipă. Nu am ce să le reproșez jucătorilor din punct de vedere al atitudinii, ei și-au dorit victoria. Dar, ne lipsește ceva, nu asta este valoarea echipei. O să port o discuție cu cei din conducere și vom vedea ce măsuri se vor lua. Eu mă pun la dispoziția clubului”, a spus antrenorul „alb-violeților”.

Vorbind despre desfășurarea propriu-zisă a ostilităților în confruntarea cu”Bătrâna Doamnă”, Dumitrescu a adăugat: „A fost o primă repriză echilibrată, în care noi ne-am creat câteva ocazii din care trebuia să marcăm. După pauză, maturitatea adversarilor a făcut diferența, UTA profitând, practic, de greșelile noastre impardonabile. Ambele goluri s-au născut din erorile noastre, rezultatul final fiind influențat de asta”.

În fine, principalul echipei din Trivale consideră că arbitrul Iugulescu ar fi putut dicta penalty la duelul dintre Dulcea și Ene, de la mjlocul reprizei secunde. „Dacă am fi marcat atunci, la 1-1, altfel s-ar fi jucat meciul”, a concluzionat Dumitrescu.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 25 Oct. 2012, 02:26 Campionat
Pe aceeași temă