Cuplul Gherman – Olariu preia UTA cu obiectiv salvarea de la retrogradare

Mihai Andries 28 Mar. 2014, 10:51 Campionat
Cuplul Gherman - Olariu preia** UTA cu obiectiv salvarea de la retrogradare

Chiar dacă au ținut în permanență legătura cu Adrian Falub, încercând să-l întoarcă din drum până în ultimul moment, conducătorii „Bătrânei Doamne” au demarat negocieri și cu alți antrenori. Din nou, Adrian Marțian s-a gândit în primul rând la Sorin Bălu, timișoreanul care a pregătit-o ultima oară pe Mama Mia Becicherecul Mic, însă apropiații l-au îndemnat să găsească un tehnician mai aproape de pretențiile Campioanei Provinciei.

Prin urmare, de miercuri seara a apărut varianta Stelian Gherman, care joi a și semnat contractul cu gruparea „textilistă”. „Din câte mi s-a transmis, voi fi prezentat opiniei publice vineri dimineața, în cadrul unei conferințe de presă. La această dată, e greu să găseasc un preparator fizic dispus să vină la echipă, dar ca secund am decis să apelez la Costică Olariu, fostul tehnician al celor de la Deva și FC Hunedoara. La postul de antrenor cu portarii încă ne mai gândim, s-ar putea să optăm pentru o variantă locală”, a declarat fostul „principal” al Unirii Alba Iulia.

Varianta locală pomenită de Gherman la capitolul antrenor cu portarii nu poate fi decât Florin Rusu, care era în „cărți” și la începutul lunii februarie. Atunci, startul a fost furat de Robert Barbu, dar acesta din urmă a plecat de la Arad odată cu Adrian Falub și Marius Suller.

Din câte se pare, noul staff tehnic va avea timp să pregătească primul meci oficial zece zile. Conform ultimelor vești, UTA nu se va deplasa în weekend la Turnu Severin și asta pentru că Universitatea Craiova se va retrage din campionat. În aceste condiții, Gherman și Olariu mai trebuie să evite doar poziția a 10-a, ultima retrogradabilă pentru a îndeplini obiectivul impus de club.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 28 Mar. 2014, 10:51 Campionat
Tags:
Pe aceeași temă