„Cum nu am fost fenomenali la victorii, nu am fost slabi la Baia Mare. Vrem să promovăm și vom promova”

Marius ANGHEL 19 Nov. 2012, 16:26 Campionat
„Cum nu am fost fenomenali la victorii, nu am fost slabi la Baia Mare. Vrem să promovăm și vom promova

Una dintre cauzele înfrângerii de la Baia Mare a fost prestația modestă a celor mai constanți utiști în ultima lună și jumătate. Laso, Gligor, dar mai ales Patrice Feussi nu s-ar regăsit pe arena „Viorel Mateianu”, camerunezul chiar riscând să fie eliminat de pe teren în două rânduri în prima parte. Mai întâi, Teodora Albon ar fi putut să considere că utistul a făcut fault de ultimo apărător la Pop, pentru ca mai apoi să facă un al doilea fault ce-l putea costa al doilea „galben”. Totuși, fotbalistul de culoare crede că este o victimă a arbitrilor români. „Am tot vorbit de arbitraje și am spus că nu ar rebui să le luăm în considerare, dar asta nu înseamnă că ele sunt o realitate. De patru partide încoace parcă mi-e frică să mai joc cum trebuie, căci arbitri mă pândesc mereu. Joc cam la 20% din capacitatea mea, iar astăzi am ieșit de pe teren pentru că doar dacă mai respiram m-ar fi eliminat în a doua repriză”, a precizat fotbalistul de culoare al „Bătrânei Doamne”.

Acesta mai crede FC Maramureș s-a acomodat mai bine la condițiile de joc, iar UTA-ei nu i-a prins bine nici cele aproape trei săptămâni fără meci oficial. „Ne așteptăm la o partidă atât de grea mai ales din cauza unui teren impracticabil. Am întâlnit un adversar care e obișnuit să joace în condițiile astea, foarte grele pentru o echipă mai tehnică ca a noastră. Totuși, eu cred că am dat totul după perioada lungă în care nu am mai jucat și asta ne-a scos puțin din ritm. Cel puțin astăzi (n.a. sâmbătă) a o fost zi mai slabă din partea noastră și trebuie să accepți și astfel de lucruri, cum e și ratarea penalty-ului de către Gligor. Până la urmă, am învățat că trebuie să ne oișnum și cu acest tip de terenuri, pentru că dacă vreoi să câștigi un campionat trebuie să treci și prin asta. Am avut destule ocazii să ne desprindem în câștigători. Dar, așa cum în alte ocazii am câștigat cu ceva noroc, astăzi (n.a. sâmbătă) am am avut ghinionul să pierdem, iar aceasta este una dintre legile fotbalului”, mai crede Feussi.

Concluzionând, fostul fundaș al Genoa-ei dorește ca suporterii să aibă în continuare încredere în echipă și asta pentru că: „Cum nu am fost fenomenali la victorii, nu am fost slabi la Baia Mare. Suntem tot noi și ne dorim foarte mult să promovăm în Liga 1 și vom promova. Mai avem un meci duminica viitoare pe care vrem să-l câștigăm cu orice preț și apoi ne vom concentra pe ceea ce avem de făcut în retur”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 19 Nov. 2012, 16:26 Campionat
Pe aceeași temă