Cuedan: „Din nou nu am constanți în evoluție. Nu putem juca pe segmente”

Marius ANGHEL 04 Oct. 2014, 12:01 Campionat
Cuedan:**

Șoimii Pâncota a pierdut cea de-a treia deplasare la rând în Liga a II-a. După 0-2 la Reșița și 1-3 la Satu Mare, „alb-negrii” au cedat cu 1-2 la Tărlungeni.

Team-ul din Podgorie a păcătuit din nou la capitolul constanță în joc, lucru subliniat chiar de antrenorul echipei: „Am avut toate condițiile să facem un joc bun, gazon bun, teren mare, dar, din nou, nu am constanți în evoluție. Nu putem juca pe segmente. Degeaba ne trezim la un moment dat și ne punem în dificultate adversarul, cum s-a întâmplat și astăzi, dacă nu mai putem întoarce rezultatul. Avem problemele noastre de concentrare, iar eu susțin în continuare că mentalitatea e cel mai greu de antrenat în România”.

Vorbind despre aspectul confruntării de lângă Brașov, Dan Cuedan a adăugat: „Am luat gol încă din minutul 4 din nimic, apoi am echilibrat meciul, dar s-a întâmplat ca un jucător al gazdelor să dea golul carierei sale cu o execuție imparabilă de la 30-35 de metri. În partea a doua am strâns rândurile, am dat un gol frumos prin Alin Mihai și am mai ratat alte două-trei ocazii bune. Cea mai mare s-a consumat în minutele de prelungire, la capul lui Siminic ce s-a dus puțin pe lângă, în condițiile în care și Lung se afla în postura de a finaliza și mai bine faza. Cert este că am terminat bine meciul, adversarul a tras puțin de timp și cred că dacă mai erau 5-10 minute de joc nu am fi pierdut la Tărlungeni”.

„Șoimii” au închis deja „episodul” brașovean și pune toate tunurile pe FC Caransebeș. „Nu mai vrem să ratăm întâlnirea cu prima victorie, mai ales că ne așteaptă meciuri grele după pauza de o săptămână, cu Câmpina și Poli, ambele acasă. Sper să nu mai repetăm greșelile de până acum și să avem o atitudine și mai bună față de jocul de fotbal”, a încheiat Cuedan.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 04 Oct. 2014, 12:01 Campionat
Pe aceeași temă