UTA testează un mijlocaș de la defuncta Șoimii Pâncota. Mijlocașul așteaptă „verde” din partea lui Laurențiu Roșu

Marius ANGHEL 08 Nov. 2016, 12:58 Pregătiri, amicale

Că „Bătrâna Doamnă” mai are nevoie de întăriri e o certitudine, iar marea lor parte va veni în iarnă. Deocamdată, însă, echipa fanion a Aradului nu a dorit să scape șansa de a-l testa pe unul dintre puținii fotbaliști ai decedatei Șoimii Pâncota care s-a mai remarcat în unele meciuri.

Sliti Taïder (foto mic, în stânga) a revenit de două zile la Arad din Franța, acolo unde please după partida „șoimilor” la Târgoviște, iar de azi va participa la antrenamentele UTA-ei II. Probabil, e doar chestiune de zile până când mijlocașul central de 19 ani va ajunge sub comanda lui Laurențiu Roșu la prima echipă, cu mențiunea – însă – că el nu va putea fi folosit în meciurile oficiale ale „alb-roșilor” în acest an.

Dacă trece de evaluarea „principalului” arădenilor, conducerea clubului nu ar avea motive să nu-i ofere o înțelegere până în vară. Salariul său oricum va fi suportat de gruparea italiană, Latina Calcio, de care Taïder este legat prin contract, iar dacă lucrurile decurg bine poate se ajunge la un transfer defintiv la finalul stagiunii. Algerianul este fratele mai mic al celebrului Saphir Taïder, care a trecut inclusiv pe la Inter Milano, iar acum a revenit în tricoul Bolognei, tot în Serie A.

În schimb, de la antrenamentele UTA-ei II lipsește Kevin Trabalka. Atacantul de 20 de ani (pe 26 noiembrie) acuză niște dureri la genunchiul operat la începutul anului, dar s-ar putea să fie și alte probleme la mijloc.

Text: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 08 Nov. 2016, 12:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă