CSM Râmnicu Vâlcea a spart gheața în deplasare după 16 luni

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 13 Sep. 2015, 16:08 Campionat

După 16 luni fără nicio victorie în deplasare, CSM Râmnicu Vâlcea s-a impus sâmbătă, la Oradea, 1-0 cu FC Bihor în etapa a 3-a a Ligii 2, întrerupând șirul nefast.

Ultimul succes din deplasare se consemna în mai 2014, când oltenii au câștigat la Târgu Mureș, scor 1-0. De atunci, trecuse mai bine de un sezon și CSM nu reușise niciun succes în afara Zăvoiului. Perioada de secetă din deplasare s-a terminat însă, sâmbătă, la Oradea, unde vâlcenii s-au impus cu 1-0 în disputa cu FC Bihor.

Managerul clubului vâlcean, Lucian Munteanu, spune însă că perioada nefastă din deplasări este uitată după victoria din ultima etapă. „Importante sunt cele trei puncte câștigate la Oradea, nu de când nu am mai câștigat în deplasare. Am urcat pe loc de play-off, dar trebuie să adunăm în continuare puncte, pentru a ne consolida această poziție. A fost o săptămână reușită, în care am izbutit șase puncte în campionat și o calificare în Cupă. Aceste victorii sper să aducă în comtinuare alte victorii, care să ne scutească de emoții în campionat și să obținem o clasare cât mai bună” a afirmat Lucian Munteanu.

Vasile: „A fost un succes meritat”

Atacantul dreapta Octavian Vasile a fost coautor la singurul gol reușit de vâlceni la Oradea, cel al lui Tomozei. „Este foarte important pentru noi că am legat o victorie în deplasare. A fost un succes meritat, ne-am dorit mult și am câștigat. Am câștigat ultimele trei meciuri oficiale și sper să o ținem numai așa, din victorie în victorie. Sunt fericit că am spart gheața în deplasare, de acum încolo vrem să câștigăm mereu. Dacă vom fi o echipă unită și o să muncim, vom câștiga și sâmbătă, contra Chindiei. Jucăm acasă și vrem să câștigăm și acest meci” a spus Vasile.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 13 Sep. 2015, 16:08 Campionat
Pe aceeași temă