Csik: „De acum încolo fiecare echipă care va veni la Satu Mare va veni cu teamă”

Marius ANGHEL 09 Mar. 2014, 15:24 Campionat

După victoria cu UTA de etapa trecută, Olimpia Satu Mare a obținut din nou un rezultat pozitiv, de această dată cu CS Universitatea Craiova, scor 1-1. Sătmărenii au deschis scorul prin Bujor (31), însă au avut avantaj pe tabela de marcaj doar șase minute, deoarece Ferfelea (37) a reușit egalarea.

Chiar dacă punctul obținut nu i-a adus din nou în prima jumătate a clasamentului seriei a II-a, rezultatul poate fi mulțumitor pentru jucătorii Olimpiei având în vedere valoarea celor două loturi și locurile ocupate. Totuși, Satu Mare poate accede la play-off dacă își continuă evoluțiile bune.

La finalul meciului, antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik, era mulțumit de rezultatul de egalitate, de prestația jucătorilor săi. Csik a trimis un semnat către toate echipele ce se vor veni să joace la Satu Mare.

„A fost un meci greu, pentru că am jucat cu o echipă care e foarte bună, o echipă care vrea să promoveze. Nu e ușor să joci cu o echipă care are jucători valoroși pentru Liga a II-a, dar uitați-vă că mintea și inima au echivalat punctul acesta. Anca a avut intervenții sigure și o evoluție sigură. Este o realizare să faci rezultate acasă, cel puțin să scoți un punct cu o echipă valoroasă și cred că de acum încolo fiecare echipă care va veni la Satu Mare va veni cu teamă.”, a spus Tiberiu Csik.

Despre meciul cu CS Universitatea a vorbit și portarul Olimpiei, Iulian Anca. „M-am simțit foarte bine, am avut puține emoții, dar am trecut peste ele și a fost foarte bine. Eu mi-am așteptat rândul, m-am pregătit și așa am ajuns să joc și sper să o țin tot așa și să apar tot așa și de acum înainte, titular”, a spus Anca.

Articol scris de Marius Anghel
Foto: Kiss Adam

Marius ANGHEL 09 Mar. 2014, 15:24 Campionat
Pe aceeași temă