Csik, dă vina pe arbitraj după remiza cu FC Olt: „Au fost trei inși care au cam stricat jocul”

Marius ANGHEL 12 Apr. 2015, 12:16 Campionat
Csik, dă vina pe arbitraj după remiza cu FC Olt:**

Olimpia i-a condus pe slătineni în meciul de vineri, din etapa a doua a play-off-ului Seriei a II-a, la fel cu o făcea și în ultima confuntare directă de pe teren propriu, pe 21 martie, însă în final n-a obținut victoria. Acum, sătmărenii n-au pierdut, ci au obținut un punct. Bogdan Faur a deschis scorul în minutul 32, însă oltenii au egalat imediat după pauză prin Leucuța (51). A fost totuși un progres în acest sezon în duelurile cu FC Olt, precedentele două fiind pierdute la același scor, 1-2.

Antrenorul Tiberiu Csik a ținut să le transmită suporterilor și jucătorilor sărbători fericite cu regretul că echipa n-a putut să le facă și o victorie cadou de Paște. „Îmi pare foarte rău că după o primă repriză bună nu am reușit să gestionăm repriza a doua cum ar fi trebuit. Am primit și foarte repede golul egalizator, i-am readus în meci și nu am reușit să facem un rezultat mai bun. Din păcate au fost trei inși care au cam stricat jocul și sunt puțin decepționat. Dar de Paște nu pot să fiu totuși decepționat, mă bucur alături de băieți, iar cu această ocazie urez tuturor să aibă Sărbători Fericite”, a declarat tehnicianul Olimpiei.

Gruparea sătmăreană e pe ultimul loc în play-off-ul Seriei I, cu 26 de puncte, cu opt mai puține față de următoarele două clasate: CS Mioveni și Unirea Tărlungeni. Runda viitoare, sâmbătă, de la ora 11:00, Olimpia joacă tot pe teren propriu, cu CS Mioveni.

Foto: Satu Mare online

Marius ANGHEL 12 Apr. 2015, 12:16 Campionat
Pe aceeași temă