CS Mioveni, stopată din seria victoriilor la Timișoara. Eftimie: „Sunt total nemulțumit. Cel puțin un egal mi se părea mai echitabil”

Marius ANGHEL 23 Sep. 2018, 09:16 Campionat

După trei succese consecutive, CS Mioveni s-a „împiedicat” pe terenul celor de la ASU Politehnica Timișoara, unde a pierdut cu 1-0. Iordan Eftimie a spus că este dezamăgit de rezultat, deoarece echipa sa a jucat mai bine decât gazdele. Totuși, în fața porții, galben-verzii nu au contat.

Antrenorul Mioveniului spune că un egal era mai echitabil pe „Dan Păltinișanu”. „Sunt total nemulțumit de rezultat, pentru că, după aspectul jocului, nu meritam să pierdem. Cel puțin un egal mi se părea mai echitabil. În prima repriză am avut două situații de a marca. Când nu marchezi, vine o fază fixă la echipa gazdă, am primit un gol și cam acesta a fost rezultatul final. A doua repriză am încercat să punem mingea jos, să mergem peste ei. Am dominat jocul repriza a doua, dar fără situații clare de a marca. Asta este, mergem înainte. Timișoara nu ne-a surprins, îi știam destul de bine. Nu au avut mari situații de a marca, și-au făcut jocul în repriza a doua, fragmentau, încercau să tragă de timp cu mingi cât mai lungi, pentru că au jucători de talie, cu joc bun de cap”, a punctat Eftimie la finalul jocului.

Mioveniul nu lua în calcul o înfrângere la Timișoara

Tehnicianul echipei în galben și verde a recunoscut că nu calcula că formația sa va pierde la Timișoara, după victoriile cu Metaloglobus, Chindia și Energeticianul.

Eftimie spune că urnează o perioadă grea, deoarece în următoarea etapă au meci cu „U” Cluj. „Obiectivul echipei este clasarea pe locurile 1-8. Sunt puțin supărat pentru că stăteam bine în clasament, câștigasem câteva jocuri și a veni acest rezultat nefavorabil. Ne așteaptă o perioadă destul de grea, vom juca în Cupa României, apoi cu U Cluj”, a spus antrenorul argeșenilor.

Eduard Stoica, menajat după nuntă

În meciul de la Timișoara, Eduard Stoica a rămas pe bancă. Iordan Eftimie a spus că jucătorul a lipsit o săptămâna de la antrenamente, deoarece s-a căsătorit. „Era tot lotul valid, cam asta avem. Eduard Stoica a avut un eveniment în familie, s-a căsătorit. A lipsit o săptămâna de la antrenamente, nu putem să-l forțez. Probabil vom mai face schimbări în echipă, vor evolua și cei care au jucat mai puțin”, a spus tehnicianul despre alegerile făcute.

Îl vede pe Rareș Lazăr în Liga 1

Eftimie a avut cuvinte de laudă pentru Rareș Lazăr, titular sezonul trecut la naționala U19. „Rareș e un jucător în care am mare încredere, valoros. Și cred că va ajunge în Liga 1. A avut oferte în vară, nu s-au concretizat. Eu ziceam că este mai bine să joace anul acesta la noi”, a mai declarat antrenorul Mioveniului.

După înfrâgerea de la Timișoara, cu ASU Poli, scor 0-1, CS Mioveni rămâne cu 15 puncte și e pe locul 5. Runda viitoare primește vizita celor de la „U” Cluj. Până atunci joacă în Cupa României, miercuri, de la ora 16:30, la Sporting Liești.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 23 Sep. 2018, 09:16 Campionat
Pe aceeași temă