CS Mioveni rămâne neînvinsă! Echipa lui Marius Stoica a câștigat la limită partida cu Viitorul Pandurii: „Cel mai mult mă bucur că nu am mai primit gol în prelungiri”

Sub privirile a doar 50 de spectatori, Viitorul Pandurii Târgu Jiu a pierdut, sâmbătă, cu 1-0 jocul cu CS Mioveni, disputat, în calitate de gazdă, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, în cadrul etapei a 3-a a Ligii 3.

Partida de la malul Dunării a fost controlată de echipa-oaspete, care a avut mai multe ocazii, inclusiv o bară, în minutul 38, la șutul lui Cioargă. CS Mioveni a marcat singurul gol al meciului în minutul 49, prin Valentin Balint, care, din 6 metri, a reluat, din cădere, balonul recentrat de Hergheligiu.

După acest succes, CS Mioveni a acumulat 7 puncte, în timp ce Viitorul Pandurii a rămas doar cu victoria din prima rundă, când a dispus cu 2-1 de Sportul Snagov.

La finalul jocului de sâmbătă, antrenorul Marius Stoica s-a arătat mulțumit de jocul prestat de CS Mioveni și, în special, de faptul, că echipa sa n-a fost egalată în prelunguri, așa cum se întâmplase etepa trecută cu CSM Reșița. „Veneam după un semieșec acasă și știam că vom avea un joc dificil la Severin. Mă bucur că am putut să-i capacitez pe jucători pentru acest meci. Îi felicit, fiindcă au t recut peste acea pasă mentală și au făcut un joc destul de bun. Am controlat partida, mai puteam marca, dar și adversarii puteau egala. Mă bucur cel mai mult că nu am mai primit gol în prelungiri, ca etapa trecută, cu Reșița. Felicit jucătorii pentru cum au abordat ultimele minute. Avem șapte puncte și sper să continuăm seria rezultatelor pozitive. Dacă putem și meciurile din sezonul trecut, avem șapte partide consecutive fără înfrângere”, a declarat Marius Stoica.

Etapa viitoare, echipa sa va disputa derby-ul cu Campionii FC Argeș, una dintre pretendentele la promovare. Momentan, CS Mioveni nu i-a în calcul revenirea în Liga 1, dar obiectivul echipei s-ar putea schimba în pauza competițională din iarnă. „E un campionat foarte atractiv, cu multe cluburi de tradiție, care vor să revină pe prima scenă. Sunt 12 echipe care au spus răspicat că își doresc promovarea. Pentru noi, chiar dacă am început bine campionatul, e devreme că ne gândim la așa ceva. După ce vor trece vreo 20 de atape și vom fi tot pe locurile fruntașe, atunci ne putem gândi și noi la promovare”, a conchis Stoica.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă