CS Mioveni nu se teme de perioada bună pe care o traversează Dunărea Călărași și vrea să rămână invincibilă: „Va fi o partidă dificilă, dar avem și noi calitate”

Marius ANGHEL 19 Sep. 2019, 18:59 Campionat
CS Mioveni nu se teme de perioada bună pe care o traversează Dunărea Călărași și vrea să rămână invincibilă:**

CS Mioveni și-a menținut invincibilitatea în acest sezon și după deplasarea complicată de la Arad, acolo unde a terminat la egalitate, scor 1-1 cu UTA. Argeșenii au pierdut însă poziția a doua din clasament după ce au obținut al doilea egal consecutiv, dar s-au menținut pe podium, iar sâmbătă, de la ora 11:00, întâlnesc pe teren propriu, în etapa a 8-a a Ligii 2, o echipă, Dunărea Călărași, care dă semne de revenire după ce a avut un început prost de sezon.

Cu patru victorii și trei remize înregistrate în primele șapte etape, CS Mioveni este una dintre ultimele două echipe rămase invincibile în acest sezon, alături de liderul Turris Oltul Turnu Măgurele, care are șase victorii și o remiză. Sâmbătă, de la ora 11:00, o întâlnește pe teren propriu pe Dunărea Călărași, o formație care a venit din Liga 1 și care își propune promovarea. Însă trupa condusă de Cristian Pustai a avut un început slab de sezon, cu trei înfrângeri consecutive, dar dă semne de revenire, după două egaluri înregistrând două victorii. Runda trecută a trecut cu 3-2 de „U” Cluj.

La al patrulea meci pe teren propriu în acest sezon, CS Mioveni transmite prin antrenorul ei, Marius Stoica, gândul de a obține victoria și cu Dunărea Călărași. Faptul că echipa argeșeană a marcat cel puțin o dată în fiecare meci disputat până acum e un motiv care îi dă încredere tehnicianului.

„Ne așteaptă un meci ca toate celelalte, dificil! Dunărea Călărași parcurge o perioadă foarte bună, cu patru rezultate favorabile, meciuri în care nu a pierdut. Se vede o îmbunătățire a jocului. Au un antrenor cu experiență, care știe să gestioneze și să evalueze foarte bine situația. Au un lot foarte valoros, cu jucători de calitate foarte bună. Va fi o partidă dificilă, ca și celelalte, cum am mai spus, dar noi ne dorim victoria, pentru că întotdeauna jucăm la victorie. Sperăm ca sâmbătă să luăm cele trei puncte. Jucătorii se simt bine și avem și noi calitate”, a spus, citat de csmioveni.ro, Marius Stoica.

„Ne așteaptă un joc destul de greu, Dunărea vine după o victorie cu U Cluj, dar noi sperăm să fim 100 la sută în acest meci și să luăm trei puncte”, a spus și Marian Șerban, completat de Robert Ghiță: „Este o partidă grea, dar dorim să luăm cele trei puncte. Vrem o victorie și să avem același parcurs ca până acum.”

Înaintea desfășurării etapei a 8-a, CS Mioveni ocupă locul 3, cu 15 puncte, în timp ce Dunărea Călărași e pe poziția a 14-a, cu 8 puncte.

Cele două echipe s-au mai întâlni de patru ori până acum. În sezonul 2016/2017 al Ligii 2 au înregistrat scor egal atât la Călărași (0-0), cât și la Mioveni (2-2), iar în ediția 2018/2019, anul în care Dunărea a promovat, a fost 1-1 la Călărași și 3-1 pentru oaspeți la Mioveni.

Foto: Mihai Nițoiu / CS Mioveni

Marius ANGHEL 19 Sep. 2019, 18:59 Campionat
Pe aceeași temă