CS Mioveni, fără victorie în campionat și după meciul cu Metalul

Marius ANGHEL 14 Sep. 2014, 12:28 Campionat

CS Mioveni a terminat la egalitate partida disputată sâmbătă pe teren propriu cu formația Metalul Reșița. Partida din Trivale s-a încheiat 0-0, astfel că argeșenii au rămas fără victorie după trei etape scurse de la începutul campionatului.

Prima ocazie de gol a meciului a aparținut argeșenilor, numai că lovitura de cap a lui Negoiță a fost respinsă de pe linia porții de un fundaș al adversarilor. Elevii lui Daniel Oprița au irosit și ei o bună ocazie de gol în minutul 32. Neagoe a centrat perfect de pe partea dreaptă, însă Buhăescu s-a împiedicat în minge.

Actul secund a fost unul început cu o ocazie mare a lui Andrei Neagoe. Acesta a executat o lovitură liberă, iar portarul Popescu a fost simplu spectator, numai că, de data aceasta, eroarea sa nu s-a mai văzut pe tabela de marcaj, mingea lovind bara. Din acel moment, oaspeții nu au mai contat în meci, iar echipa din Mioveni a irosit ocazie după ocazie în cursa de a deschide scorul. Alin Popa, Năstăsie, Ayza și chiar Biceanu au trecut fiecare pe lângă marcarea primului gol. Jocul ce a contat pentru etapa a treia s-a încheiat așa cum a și început și argeșenii rămân fără victorie în campionat.

CS MIOVENI        0
METALUL REȘIȚA    0

Oct. Popescu – Cip. Negoiță, Calvin, I. Rada, Ed. Stoica – Mârzeanu, Biceanu (Cl. Bălan ”70), Galan – A. Popa (Mazilu ”79), Ayza (cpt.), Năstăsie (Dragalina ”70)
Antrenor: Claudiu Niculescu

Zimmermann (cpt.) – R. Cristian, S. Ciobanu, I. Popescu, Anițoiu – D. Enescu, A. Neagoe (Breșneni ”76), Feher, Buhăescu, L. Manole (A. Roman ”69) – Cl. Ionescu (A. Voinea ”17)
Antrenor: Daniel Oprița

Articol scris de Andrei Zevedei
Foto: Sport Argeș

Marius ANGHEL 14 Sep. 2014, 12:28 Campionat
Pe aceeași temă