CS Mioveni are program greu în următoarele cinci etape. „Primul joc contează cel mai mult, cel cu Pâncota”

Marius ANGHEL 01 Mar. 2016, 11:24 Campionat
CS Mioveni are program greu în următoarele cinci etape.**

CS Mioveni a remizat, sâmbătă, în deplasarea de la Universitatea Cluj, în prima etapă din 2016, în urma unei partide destul de modeste, pe un teren foarte greu. La finalul partidei, antre­norul Mioveniului, Marius Stoica, s-a declarat mulțumit de rezultatul obținut, punctul adus de la Cluj putînd conta foarte mult în economia clasamentului.

„Am jucat pe un teren foarte greu, contra unei echipe de Liga I, care a aliniat o formație, cu șapte jucători noi, ce au activat pe prima scenă a fotbalului românesc. Au vrut și ei victoria, ca și noi, dar până la urmă am reușit să ne atingem obiectivul și să nu pierdem. În plus, din desfășurarea partidei, egalul a fost echitabil. Din păcate, starea terenului a făcut ca spectacolul să nu prea existe… A fost un joc mai mult tacticizat, am căutat să blocăm adversarul, și ei la fel. Un joc de efort, pe un teren impracticabil. Se putea câștiga pe final, și noi puteam, și ei puteau. Oricum, în acest meci, cine marca primul putea câștiga. Pentru noi e un punct muncit, un punct care ne menține pe locurile de play-off. Așa am început și perioada când am preluat echipa, cu un egal, la Brașov, iar acum, sperăm să avem același parcurs și să ajungm în play-off”, a declarat Marius Stoica după meciul de la Cluj.

Antrenorul Mioveniului a vorbit și despre jocurile ce îi așteaptă pe galben-verzi: „Urmează două jocuri acasă, foarte grele pentru noi. Primul joc contează cel mai mult, cel cu Pâncota. Ne dorim victoria cu orice preț, pentru a asigura menținerea în primele 6 locuri. Ne dorim totodată, pentru că este primul joc acasă, să ne bucurăm spectatorii printr-o evoluție bună, dar și un rezultat bun. Ne dorim ca spectatorii să ne susțină ca până acum, avem nevoie de sprijinul lor, de aportul publicului și în momentele dificile. Va fi un joc greu, cu o echipă instruită foarte bine de un antrenor cu o experiență foarte mare. Ne așteptăm la un meci foarte greu, contra unei formații arțăgoase, care joacă cu determinare în meciurile din deplasare. Sperăm că vom câștiga și că ne vom bucura la finalul partidei”.

Program CS Mioveni până la finalul returului:

5 martie: CS Mioveni – Șoimii Pâncota
9 martie: CS Mioveni – Olimpia Satu Mare
12 martie: CSM Râmnicu Vâlcea – CS Mioveni
19 martie: CS Mioveni – FC Brașov
23 martie: FCM Baia Mare – CS Mioveni
26 martie: CS Mioveni – FC Caransebeș, nu se dispută
2 aprilie: Metalul Reșița – CS Mioveni

CS Mioveni se află după 19 etape pe ultimul loc care duce în play-off, pe 6, cu 32 de puncte, cu unul mai mult față de FC Brașov, echipa aflată pe locul 7. În următoarele două etape, argeșenii primesc vizitele pe teren propriu a echipelor Șoimii Pâncota și Olimpia Satu Mare.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 01 Mar. 2016, 11:24 Campionat
Pe aceeași temă