CS Mioveni a scos doar un egal cu Metalul, pe plaja de la Snagov

Marius ANGHEL 24 Oct. 2016, 17:25 Campionat
CS Mioveni a scos doar un egal cu Metalul,** pe plaja de la Snagov

CS Mioveni nu a reușit decât o remiză în deplasarea de la Snagov, din etapa a 13-a a Ligii 2, unde a jucat cu Metalul Reșița. A fost 0-0, după un meci în care gaz­de­le s-au mulțumit să se apere, iar oaspeții nu au putut străpunge defensiva creată în jurul porții lui Kololo.

Galben-verzii au avut de luptat sâmbătă atât împotriva celor 11 jucători adverși, cât și împotriva unui teren care te ducea cu gândul la fotbal pe plajă. În aceste condiții, cu o formulă cu mici improvizații, Mi­oveniul nu a găsit calea spre gol, deși a avut mai multe ocazii bune de poartă. Ayza și Mazilu au ratat cele mai mari ocazii de gol ale argeșenilor, însă primul a trimis imprecis, din poziție excelen­tă, iar al doilea l-a găsit la post pe portarul Kololo, care a respins sen­zațional de lângă bară.

Nici du­pă pauză, elevii lui Alexandru Pelici nu s-au descurcat mai bine, lovindu-se de aceeași partitură a gazdelor, apărare aglomerată, res­pingeri lungi și contraatacuri. Prima ocazie a reprizei i-a aparținut lui Nilă, care a ratat incredibil din interiorul careului la o fază în care mai întâi Vintilă nu l-a putut învinge pe portar. Gazdele au avut și ele două oportunități, destul de mari, însă de fiecare dată Buduroi a trimis puțin pe lângă poartă, reluările sale fiind cu capul: una de la 16 metri și alta din 6 metri.

Finalul a a­parținut Mioveniului, cu două ratări mari. Mai întâi, prin Ayza, șutul său din vole, de la 16 metri, lateral stânga, fiind respins in extremis de portarul advers, iar, apoi, Rădescu reluând imprecis din interiorul careului, cu capul, după o cen­trare a lui Edi Stoica.

Punctul obținut de Mioveni la Metalul este destul de important în economia clasamentului, argeșenii rămânând până la meciul de ieri al Chindiei pe locul 5, însă galben-verzii rămân cu regretul că au ratat ocazia să se apropie la doar un punct de locurile 2 și 3. Partida de la Snagov a fost doar începutul unei serii de trei partide în deplasare pentru CS Mioveni, în această săptămână venind jocul de Cupă de la Satu Mare și apoi altul în campionat, la Clinceni.

Stadion de tot râsul

Meciul cu Metalul Reșița s-a disputat pe terenul de la Ghermănești, acolo unde echipa lui Cătălin Rufă își dispută partidele de acasă în acest sezon. Terenul din satul ce aparține de comuna Snagov și stadionul sunt însă sub orice critică, toată lumea întrebându-se cum au fost ele omologate de federație pentru Liga a 2-a.

Iarba, rară pe teren

Suprafața de joc a fost execrabilă, iarba fiind rară la Snagov, iar jucătorii fiind nevoiți să evolueze pe o suprafață plină de nisip, din care nici nu știai unde sare mingea.

La meci nu au venit să asiste decât 50 de persoane, în majoritate rude și apropiați ai jucătorilor și nicidecum localnici. Printre spectatori s-au numărat și finanțatorul gazdelor, Cătălin Rufă, și oficialii Mioveniului.

Vestiare de județ

Vestiarele de la Sangov erau ca ale unui stadion de județ, foarte mici, în ele neavând loc decât 11 jucători și nu tot lotul deplasat de o echipă la un meci.

5 stranieri la Metalul

Gazdele au avut în lot la acest joc și mai mulți străini. Astfel, Tassin și Kololo au fost titulari, Jamali și Selishta au intrat pe parcurs, iar Skraparas a rămas pe bancă.

În formula de start a Mioveniului s-a găsit printre titulari și Mihai Șchiopu, fotbalist care, până acum, în acest sezon, mai jucase în partea a doua a partidei de la Suceava și Cupă la Păulești și mai fusese în lot la meciurile de la Călărași și cu Tărlungeni.

METALUL REȘIȚA – CS MIOVENI   0-0

Kololo – Dănănae, Cioranu, Cr. Dima, Bg. Stancu – Tassin (M. Ciobanu 85), Ghinga (cpt.)(Jamali 57), Cr. Ionescu, Dr. Matei – Pădurețu, Buduroi (Selishta 70)
Rezerve neutilizate: Samoilă – Skraparas, Rz. Petre, F. Paraschiv
Antrenor: Mihai Stoica

Oct. Popescu – Tirică, Gugu, Șchiopu, Ed. Stoica – Boboc, M. Galan (Biceanu 80) – V. Mazilu (Nilă 57), Ed. Florescu (Rădescu 57), Ayza – M. Vintilă
Rezerve neutilizate: F. Croitoru – Bg. Stancu, Tomozei, M. Staicu
Antrenor: Alexandru Pelici

Stadion: Voința (Ghermănești); Arbitru: Ionuț Valentin Iugulescu (Târgoviște); Asistenți: Ionuț Marius Bobe (Videle) și Ionuț Babadac (Alexandria).

Articol scris de Silviu MIHAI (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 24 Oct. 2016, 17:25 Campionat
Pe aceeași temă