CS Balotești, tot mai sigură de părăsirea Ligii 2. Niță, după eșecul cu Pandurii: „Să vedem ce mai putem salva. Ar fi păcat să retrogradăm”

Dacă Pandurii a luat o gură de oxigen în lupta pentru salvarea de la retrogradare cu victoria din ultima etapă, 4-0 cu CS Balotești, în schimb, echipa ilfoveană s-a afundat și mai mult în subsolul clasamentului și are șanse nimuscule să mai rămână în Liga 2.

Totuși, antrenorul Ciprian Niță încă mai crede într-o minune, deși admite că șansele echipei sale sunt din ce în ce mai mici, după ce de când a fost instalat pe bancă a obținut doar două puncte în patru meciuri.

„Din păcate, e o înfrângerea dureroasă pentru noi. Am venit cu alte gânduri la Târgu Jiu, ne doream să facem un joc bun și să câștigăm, dar, din păcate, am primit gol încă din startul jocului. Asta ne-a demoralizat mai mult, iar următoarele goluri au venit în cascadă. Mergem mai departe și vedem ce mai putem salva până la finalul campionatului. Cât timp mai sunt șanse matematice, încă mai sperăm. Sunt niște ani în care echipa s-a menținut în eșalonul secund și ar fi păcat să retrogradeze. Trebuie să fim însă realiști, fiindcă șansele sunt din ce în ce mai mici”, a spus Niță la finalul partidei de la Târgu Jiu.

CS Balotești evoluează în Liga 2 din sezonul 2014/2015, adică, acum, e la a cincea participare consecutivă în eșalonul secund.

După acest nou eșec, CS Balotești a coborât pe locul 19, penultimul, cu 24 de puncte obținute în 32 de meciuri, fiind acum la 12 puncte de poziția a 15-a, ocupată de Daco-Getica, ultima care asigură menținerea în eșalonul secund.

Etapa următoare, CS Balotești joacă pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11:00, cu Metaloglobus. În tur, bucureștenii au câștigat cu 1-0, prin golul lui Vlăduț Vlad (55).

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Pandurii Târgu Jiu

Pe aceeași temă