CS Balotești a rămas fără antrenor. Laurențiu Diniță și-a dat demisia după umilința suferită cu ASA Târgu Mureș: „Nu mai simt că pot să fac ceva acolo

Marius ANGHEL 26 Oct. 2017, 18:00 Campionat
CS Balotești a rămas fără antrenor.** Laurențiu Diniță și-a dat demisia după umilința suferită cu ASA Târgu Mureș:

Înfrângerea drastică suferită în ultima etapă de CS Balotești, 2-6 cu ASA Târgu Mureș, în fața unei echipe aflate în faliment și măcinată de probleme, nu a putut fi trecută cu vederea de conducerea clubului și de antrenorul Laurențiu Diniță (42 de ani). Atmosfera tensionată de la echipa ilfoveană și lipsa rezultatelor l-au făcut pe fostul atacant să își dea demisia.

Adus la Balotești în etapa a 3-a a noului sezon al Ligii 2, pentru a-l înlocui pe Cornel Nica, Laurențiu Diniță părăsește clubul ilfovean după 12 meciuri, 11 în campionat și unul în Cupa României.

„Decizia este de a părăsi clubul, pentru că e mai bine pentru ambele părți. Și eu mă întreb ce nu a mers, asta este problema pe care eu mi-o pun. Rezultatele de acasă m-au determinat să renunț, pentru că nu e posibil să conduci mereu și să primești mai multe goluri. Eu nu mă mai văd la această echipa, nu mai simt că pot să fac ceva acolo. Știam la ce mă înham, știam că nu sunt bine pregătiți jucătorii, am încercat să îi pun pe picioare din mers. Eu le doresc să se salveze de la retrogradare. Din iarnă pot aduce jucători. Au fost anumite lucruri pe care nu le-am înțeles și nu pot să mai stau. Sunt deschis pentru orice altă provocare, oriunde se dorește performanță. Cam toate echipele sunt de aceeași valoare, numai că unii jucători cu experiență știu să gestioneze mai bine unele situații”, și-a motivat decizia demisiei Laurențiu Diniță la radio Sport Total FM.

În campionat, în cele 11 meciuri desfășurate sub comanda lui Diniță, CS Balotești a înregistrat două victorii (2-0 cu Olimpia Satu Mare și 2-1 cu Ripensia), patru egaluri (0-0 cu Afumați, 2-2 cu UTA Arad, ASU Poli și Luceafărul Oradea) și cinci înfrângeri (1-2 cu Dunărea Călărași, 0-2 cu Pandurii, 1-2 cu Știința Miroslava și Foresta Suceava și 2-6 cu ASA Târgu Mureș).

În plus, în Cupă, în turul 4, echipa a mai înregistrat o înfrângere drastică pe teren propriu, 0-4 cu CS Afumați.

Cu Cornel Nica antrenor, CS Balotești înregistrase două înfrângeri în primele două etape, 0-3 cu AFC Hermannstadt și 0-1 cu Sportul Snagov.

În cariera sa de antrenor, Laurențiu Diniță a mai pregătit echipele Concordia Chiajna, în două rânduri, ACS Berceni, Fortuna Poiana Câmpina, Concordia Chiajna II și Dinamo II.

CS Balotești se află pe locul 18 din 20 în Liga 2, retrogradabil, cu 10 puncte acumulate în primele 13 etape. Sâmbătă, de la ora 11:00, va juca în deplasare la Dacia Unirea Brăila.

Marius ANGHEL 26 Oct. 2017, 18:00 Campionat
Pe aceeași temă