Cristian Coroian: „Am crezut că putem obține punctele mai ușor”

Marius ANGHEL 02 Mar. 2014, 14:48 Campionat
Cristian Coroian:**

Gloria Bistrița a călcat strâmb în deschiderea sezonului de primăvară, capotând la limită pe terenul formației FC Bihor Oradea, și a coborât pe poziția a 4-a în clasamentul Seriei 2 din liga secundă. Echipa bistrițeană a jucat din minutul 39 cu un om mai puțin. Cristian Coroian: „Jocul nostru a lăsat de dorit, nu am avut ritm, am suferit”. Sandu Negrean: „Am luat gol la singura lor ocazie”.

După trei luni de pauză, eșalonul secund s-a reluat de Mărțișor cu etapa a 15-a, care trebuia să se dispute în decembrie 2013, însă a fost amânată din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Gloria Bistrița a pornit de pe locul 3 în Seria a II-a și a susținut primul meci oficial al acestui an la Oradea, în compania formației FC Bihor, poziția a 10-a în clasament.

Neînvinsă în amicalele iernii, echipa bistrițeană a început prost sezonul, plecând învinsă de la Oradea. Unicul gol al partidei și al victoriei gazdelor a fost reușit de Raymond Lukacs în minutul 54.

Din minutul 39 Gloria, care a ajuns la a 5-a înfrângere, a jucat în zece oameni, Colța fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. Echilibrul pe teren s-a restabilit mult prea târziu, în prelungirile meciului, când Sorian de la FC Bihor a văzut și el cartonașul roșu.

„Am pregătit jocul să-l câștigăm. Am venit ca să obținem cele trei puncte. Din păcate nu am reușit să facem un joc prea bun. Am făcut un joc slab și ca atare nu am reușit să luăm nici măcar un punct. Am avut de suferit fiindcă am jucat și cu un om în minus. A fost primul meci, probabil și contactul cu meciurile oficiale a lăsat de dorit, echipa a fost fără ritm. Am crezut că putem obține punctele mai ușor, dar am dat peste o echipă bine organizată, o echipă care se bate pentru a ajunge în play-off”, a declarat directorul tehnic al Gloriei, Cristian Coroian.

„Am controlat jocul până în momentul în care am rămas în zece, am reușit să facem posesie. După eliminare jocul s-a echilibrat, după părerea mea Colța nu trebuia eliminat. S-a jucat mult la mijlocul terenului, nu au fost multe ocazii, ei au reușit să marcheze cu o minge lungă trimisă prin spatele apărării noastre, a fost singura ocazie pe care au avut-o. Puteam egala prin Marius Curtuiuș, însă acesta a trimis pe lângă poartă după o centrare venită de la Dinu Sănmărtean”, a spus la rândul său antrenorul principal Sandu Negrean pentru site-ul oficial al clubului.

Gloria Bistrița a coborât pe locul 4 în clasament, cu 24 de puncte, după CSM Râmnicu Vâlcea (locul 1, 28 de puncte, golaveraj 21-14), CS Universitatea Craiova (2/28 de puncte, golaveraj 17-10) și ASA Târgu Mureș (3/25 de puncte). Pe celelalte poziții care duc în play-off se află FC Universitatea Craiova (5/22 de puncte) și FC Olt Slatina (6/21 de puncte).

Sursa: Timp online

Marius ANGHEL 02 Mar. 2014, 14:48 Campionat
Pe aceeași temă