Covaci, marea surpriză a lui Nagy la Călărași. Tânărul fundaș al UTA-ei crede în revenire: „Nu sunt imbatabili. Sunt sigur că-i batem la Arad, chiar cu 2-0”

Marius ANGHEL 02 Jun. 2016, 12:27 Campionat
Covaci, marea surpriză a lui Nagy la Călărași.** Tânărul fundaș al UTA-ei crede în revenire:

Staff-ul tehnic al UTA-ei a oferit o mare surpriză la meciul de la Călărași, în primul dispută a barajului de promovare în Liga 1. Neavându-l la dispoziție pe titularul incontestabil al postului de fundaș dreapta, Norbert Polgar, Roland Nagy și colegii aveau opțiunile Alin Gligor și Iuga pentru centrul defensivei, cu Alexandru Manea – pe dreapta, sau Cristian Costin pe bandă. Dar, alegerea lor s-a numit Darius Covaci (19 ani) și, până la urmă, nu se poate spune că au greșit.

Până la urmă, au apelat la cel mai experimentat junior, lăsându-l la o parte pe Bogdan Burlă, mai ales că: „Am mai jucat fundaș central sau dreapta pe la 14-15 ani, la Atletico. De fapt, evoluam unde era nevoie de mine și la fel am făcut-o și azi. Nu știam că voi juca decât la sosirea la stadion. Domnul profesor m-a întrebat dacă pot juca pe dreapta și nu am ezitat să spun da. Mi s-a mai spus să joc simplu, să am încredere și curaj. Eu zic că nu m-am descurcat rău, dar atâta timp cât echipa a pierdut nu am motive să fiu mulțumit”, a spus utistul, care evoluase zece minute și pe finalul partidei cu FC Brașov.

Covaci consideră că Dunărea Călărași are calitate, dar poate fi scoasă din cursă peste trei zile. „Au pus destulă presiune pe noi, au avut și ocazii, dar asta nu înseamnă că sunt imbatabili. Eu chiar sunt sigur că-i batem la Arad, chiar cu 2-0. Oricum, nu mai am voie să primim gol, căci ne complicăm definitiv viața”, a adăugat fotbalistul de 19 ani, care nu este foarte sigur că va mai primi o șansă și sâmbătă, deși Polgar rămâne pe margine.

Sursa: Sport Arad
Foto: Alexandru Botezatu

Marius ANGHEL 02 Jun. 2016, 12:27 Campionat
Pe aceeași temă