Buzoienii au mari probleme în defensivă: „Sper să găsim soluții cât mai repede”

Buzoienii au mari probleme în defensivă:**

În ciuda faptului că echipa sa a pierdut trei dintre cele patru meciuri amicale disputate până acum, antrenorul Gloriei Buzău, Marian Roșu, nu se arată atât de îngrijorat. Chiar după confruntarea de acasă cu CS Ștefănești (3-4), tehnicianul a declarat că prestația elevilor săi nu a fost una slabă, deoarece în prima repriză au avut agresivitate în joc și puteau să mai înscrie de câteva ori. Roșu recunoaște însă că formația din Crâng are mari probleme în apărare, dovadă și cele șapte goluri primite în ultimele două partide.

„S-a văzut că nu am lucrat prea mult la partea tehnico-tactică și unele nerealizări ale jucătorilor m-au nemulțumit. Sper însă să reușim cât mai repede să găsim soluții pentru a remedia totul. Totuși, în ciuda faptului că am luat patru goluri cu Ștefănești, eu unul nu cred că am fost slabi pentru că am ratat câteva ocazii bune mai ales în prima parte a meciului. Sigur că avem mult de lucru la faza defensivă deoarece primim prea ușor goluri.”, a concluzionat antrenorul formației din Crâng, Marian Roșu.

În amicalele jucate până acum Gloria Buzău a înregistrat următoarele rezultate: 0-1 cu FC Voluntari (acasă), 7-1 cu Conpet Ploiești (acasă), 0-3 cu Dunărea Galați (deplasare) și 3-4 cu CS Ștefănești (acasă).

Miercuri, echipa buzoiană a plecat pentru zece zile într-un stagiu de pregătire centralizat la Poiana Pinului, iar sâmbătă va disputa un nou meci de verificare pe terenul sintetic „Cornel Negoescu” având ca adversară pe CF Brăila din liga secundă.

Articol și foto de Adi SOARE

Pe aceeași temă