Covaci, pus pe lista de transferuri la UTA. Mihalcea a renunțat la Cuedan

Marius ANGHEL 11 Jul. 2017, 21:12 Pregătiri, amicale
Covaci, pus pe lista de transferuri la UTA.** Mihalcea a renunțat la Cuedan

Față de amicalul cu Șoimii Șimand, câștigat sâmbătă cu 6-3, UTA a început săptămâna de pregătire fără Darius Covaci și Flavius Cuedan. Adrian Mihalcea a renunțat la ambii jucători, aflați – însă – în situații diferite, anunță Sport Arad.

Covaci e sub contract cu „Bătrâna Doamnă” și, fiindcă, a refuzat rezilierea amiabilă, a fost pus lista de transferuri de conducerea clubului. Vorbim mai degrabă despre posibilitatea unui împrumut, polivalentul fotbalist de 20 de ani agreând, însă, doar varianta unei alte divizionare secunde. Altfel, e posibil să aducă un plus de experiență echipei secunde „roș-albe” ce va evolua în ediția viitoare a Ligii a 4-a.

În schimb, Cuedan nu a avut nimic de pierdut. Mijlocașul ofensiv de 24 de ani revenise în Arad, din Germania, pentru a-și susține examenul de licență la Facultatea de Sport și s-a antrenat pentru câteva zile cu echipa fanion a Aradului.

Cert este că șefii arădeni mai trebuie să umble și la capitolul achiziții și asta până vineri, când echipa pleacă în cantonamentul din Austria. Mihalcea a mai cerut un fundaș central și un mijlocaș central „box to box”, iar negocierile au fost intensificate cu patru-cinci jucători, iar vești concrete am putea avea chiar în această seară.

Polgar s-a accidentat și e incert pentru cantonamentul din Austria

Altfel, revenit la dispoziția lui Laurențiu Roșu pe finalul campionatului trecut, Norbert Polgar părea că începe să-și recapete ritmul din perioada în care era punct fix al UTA-ei pe banda dreaptă a defensivei. În amicalul de sâmbăta trecută, cu Șimandul, chiar a reușit câteva acțiuni de efect în colaborare cu Sorin Strătilă, dar tot atunci s-a accidentat gamba piciorului drept.

Fiindcă durerile au persistat și nu a putut reveni în antrenament luni, astăzi a făcut un ECO ce a evidențiat rupturi fibrilare la nivelul gambei. Ca și în cazul lui Alex Manea, fizioterapeutul Zsolt Nagy va încerca să grăbească procesul de vindecare, prin infiltrații cu plasmă în zona afectată. Fiindcă mai sunt doar trei zile până plecarea „Bătrânei Doamne” în cantonamentul de la Mallnitz (Austria), plecarea fundașului dreapta de 28 de ani alături de colegii săi e incertă.

Dacă Polgar rămâne acasă, cel puțin deocamdată, variantele lui Mihalcea pentru fundaș dreapta rămân macedonianul Adili și, poate, juniorii Costin și Iuga.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 11 Jul. 2017, 21:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă