Cosmin Petruescu lasă deoparte eufemismele înainte de meciul cu Balotești: „Orice rezultat în afara victoriei e destul de grav”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 17 May. 2019, 16:41 Campionat
Cosmin Petruescu lasă deoparte eufemismele înainte de meciul cu Balotești:**

ASU Politehnica primește, sâmbătă, de la ora 11:00, vizita celor de la CS Balotești, după lunga intermediară la Snagov. Antrenorul Cosmin Petruescu cere un succes de la elevii săi, pentru a aborda fără emoții ultimele două partide rămase, cu Pandurii și Metaloglobus. După mult timp, alb-violeții au și tot lotul valid.

Adversarul de sâmbătă e deja retrogradat matematic și, de aceea, Petruescu nu vrea pași greșiți. „Ne așteaptă o partidă extrem de dificilă și de importantă prin prisma faptului că avem mare nevoie de cele trei puncte. E o partidă pe care o vom aborda cu maximă încredere, seriozitate și determinare, pentru că orice rezultat în afara victoriei putem spune că e destul de grav. Ne dorim victoria pentru a fi mai liniștiți pentru ultimele două partide. Principala preocupare a fost să ne refacem din punct de vedere fizic. Sperăm ca sâmbătă, la ora 13, să putem spune că am gestionat bine toate cele trei jocuri. Baloteștiul e o echipă incomodă, cu înfrângeri la scor, dar și cu victorii surprinzătoare”, a precizat Petruescu.

Marvin Schieb revine după o perioadă în care a fost accidentat. „Suntem optimiști înaintea meciului, dar, în același timp, suntem conștienți că va fi un meci destul de greu pe care trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate. Avem nevoie de cele trei puncte pentru a ne îndepărta de zona retrogradării. Acum mă simt mai bine, mai am probleme la partea fizică la care voi lucra în continuare, dar sunt pe drumul cel bun. Mă bucur că am revenit după aproape opt săptămâni de pauză”, a declarat Schieb.

Octavian Ursu a ajuns să fie principalul atacant al echipei, în condițiile în care Cristian Ene nu a demonstrat mai nimic de când a venit la echipă. „E un meci foarte important pentru noi. Sperăm să câștigăm și să ne consolidăm poziția de lider. Eu cred că avem un moral bun, suntem optimiști și cu siguranță vom obține cele 3 puncte. Nu știu concret ce va fi din vară, eu mă bucur că am reușit să-mi fac treaba la echipa la care evoluez”, a precizat Ursu, întrebat dacă din vară revine la echipa de care aparține, „U” Cluj.

Cu 42 de puncte, ASU Politehnica e pe locul 13. CS Balotești este pe 19, cu 24 de puncte. Meciul de pe Știința are loc sâmbătă, la ora 11:00.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI (Mediafax foto)
 

Anda DELIU, Marius ANGHEL 17 May. 2019, 16:41 Campionat
Pe aceeași temă