Cosmin Petruescu, după ce a făcut un punct din nouă la ASU Politehnica: „Privim cu încredere spre viitor”

Octavian Vasilescu 19 Aug. 2018, 23:02 Campionat
Cosmin Petruescu, după ce a făcut un punct din nouă la ASU Politehnica:

ASU Politehnica are parte de un debut nu tocmai grozav de campionat, cu un singur punct din trei meciuri. Cosmin Petruescu a punctat că problema echipei e ineficiența în atac, mai ales că au marcat un singur gol. Totuși, antrenorul spune că atitudinea și jocul îi dau speranțe că vor veni și rezultatele.

Tehnicianul crede că și căldura a influențat jocul. „Chiar aș vrea să felicit jucătorii ambelor echipe pentru efortul depus, chiar au fost admirabili, și ei și echipa vizitatoare. Mie de pe margine mi-a fost greu să urmăresc meciul, de la soare, nu aș fi vrut să fiu în pielea jucătorilor. Căldura cred că a influențat jocul ambelor echipe. În prima repriză a fost un joc destul de echlibrat, cu un plus pentru noi, repriza a doua ne-a aparținut în totalitate. La pauză am încercat altă dinamică, alt sistem, am încercat să ne adaptăm condițiilor de joc, Din punct de vedere al rezultatelor, istoria se repetă, dar nu am ce să le reproșez băieților. Ne-am creat destul ocazii pe atac pozițional, și din faze fixe, a declarat antrenorul.

„Trebuie să fim mai pozitivi”

Petruescu spune că fotbaliștii îl fac să nu fie îngrijorat. Trebuie să fim mai concentrați, să lucrăm mai mult la antrenamente și să fim mai pozitivi. Suntem o echipă foarte tânără, am avut patru jucători U21. Îmbucurător este faptul că în toate partidele, în repriza a a doua am fost echipa care a impus ritmul de joc. Ne lipsește încrederea, cu siguranță când vom avea încredere, vom și înscrie. Știu cum se pregătesc băieții, îi văd motivați,a mai spus antrenorul.

Antrenorul vrea să îi mulțumească și pe suporteri

Petruescu a vorbit și despre fani, cărora le-a mulțumit pentru susținer. Antrenorul a punctat că echipa vrea să îi mulțumească și pe suporteri. Vrem să îi mulțumim pe suporterii noștri, care și astăzi au fost alături de noi. Sperăm ca cu proxima ocazie să le răsplătim fidelitatea. Campionatul este lung, două-trei rezultate bune te pot ridica în clasament, la fel cum două-trei rezultate te pot coborî în clasament. Cu siguranță, privim cu încredere spre viitor”, a conchis Petruescu.

Articol scris de Anda Deliu

Octavian Vasilescu 19 Aug. 2018, 23:02 Campionat
Pe aceeași temă