Cosmin Petrescu e de părere că ASU Politehnica e cea mai ghinionistă echipă a sezonului. Cum vede meciul cu Snagov

Marius ANGHEL 14 May. 2019, 16:16 Campionat
Cosmin Petrescu e de părere că ASU Politehnica e cea mai ghinionistă echipă a sezonului.** Cum vede meciul cu Snagov

În ultima rundă intermediară a anului, ASU Politehnica se deplasează pe „Wembley Arena”, după o declarație spumoasă a lui Eugen Trică, mai precis, la Ghermănești, un sat al comunei Snagov, în județul Ilfov. Alb-violeții vor da piept cu revelația turului, Sportul Snagov, echipă rămasă acum fără obiectiv. Cum finalul sezonului se apropie cu pași repezi, antrenorul Cosmin Petruescu a tras concluzia că formația sa a fost ghinionistă la tragerea la sorți a calendarului campionatului 2018-2019.

Deși Snagovul nu mai are obiectiv, Petruescu se așteaptă la un meci greu. „Ne așteaptă o partidă extrem de dificilă la Snagov, pe un teren greu, împotriva unei echipe care mare parte din acest campionat s-a aflat pe primele poziții, cu șanse reale. Nemaiavând un obiectiv clar de a promova sau de a prinde locul de baraj, probabil vor juca cu mai multă dezinvoltură și vor încerca să obțină cele trei puncte, la fel cum și noi vom încerca în partida de miercuri”, a precizat antrenorul echipei ASU Politehnica.

Program cu ghinion pentru timișoreni

Echipa susțintuă de fanii CVUCS a avut toate rundele intermediare în deplasări lungi, iar Petruescu spune că programul nu a fost tocmai unul confortabil. „Este a treia intermediară pe care noi o disputăm în deplasare. După Brăila, în tur, Constanța, în retur, și acum, din nou, avem intermediară în deplasare. Am avut neșansă la tragerea la sorți, pentru că și programarea în tot campionatul a făcut să întâlnim echipele bune în etape consecutive și nu am putut să ne gestionăm nici cartonașele, nici accidentările. Dar, în fond și la urma urmei, aceasta este situația. Mai devreme sau mai târziu tot trebuie să jucăm cu toate echipele”, a explicat Petruescu.

Deși nu avea probleme cu suspendările, antrenorul are încă absențe medicale și spune că va schimba echipa față de partida cu Clinceni. „Cu siguranță vor fi și schimbări în echipă, trebuie să avem un lot echilibrat din punct de vedere valoric. Și e normal să beneficieze toată lumea de șansă, cu atât mai mult cu cât sunt trei partide într-o perioadă apropiată de timp”, a punctat Petruescu, chiar după meciul terminat 2-2 cu Academica.

Snagovul este pe locul 5, cu 64 de puncte și șansele doar teoretice la locul 3, care duce la barajul pentru promovare. ASU Politehnica e pe locul 12, cu 42 de puncte. Drumul spre Ilfov va fi făcut până în Capitală cu avionul de către bănățeni. Meciul dintre cele două echipe are loc miercuri, la ora 13:00, și nu este televizat.

În tur, Snagovul a câștigat cu 2-1 la Timișoara, prin golurile marcate de Dănuț Bilia (10), respectiv Cătălin Hlistei (15) și Dragoș Huiban (29).

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Emanuel Titus ILIEȘI / Mediafax foto

Marius ANGHEL 14 May. 2019, 16:16 Campionat
Pe aceeași temă