Coroian: „Din primăvară vom fi mai puternici”

Marius ANGHEL 30 Nov. 2013, 16:54 Campionat
Coroian:**

Gloria Bistrița a încheiat anul cu o remiză albă, scor 0-0, cu FC Olt. După ultimul meci pe teren propriu, transilvănenii s-au clasat pe locul al treilea. Directorul tehnic Cristian Coroian a spus că parcursul Gloriei putea fi și mai bun: „Dacă aveam două-trei puncte în plus, eram foarte mulțumit”.

„E regretabil că nu am câștigat acest joc care ne stătea la îndemână. Puteam să învingem. Din păcate, la fel ca și la Motru, n-am reușit să fim mai periculoși și să înscriem. Dacă nu înscrii, nu poți să câștigi, rămâi cu punctul cu care intri în joc. A fost și terenul mai greu, cu zăpadă pe anumite porțiuni, dar și așa trebuia să câștigăm.

Mergem mai departe, ne așteaptă o perioadă de pregătire în care vom încerca să punem lucrurile la punct și să facem în așa fel încât la anul echipa să funcționeze mai bine. Am avut un parcurs care putea fi mai bun, puteam să adunăm mai multe puncte. Am strâns 24, eu zic că este totuși un parcurs destul de bun, având în vedere lotul de jucători avut la dispoziție, mulți dintre ei veniți din ligile inferioare și la primul impact cu divizia secundă.

Per total, cu câteva puncte în plus, două-trei, eram foarte mulțumit de prima parte a campionatului. E bine și așa, obiectivul nostru rămâne neschimbat: promovarea în Liga I. Să sperăm că vom reuși să-l atingem.

Oricând e nevoie de un jucător de valoare, care să ajute echipa, pe orice compartiment. Îi felicit pe jucători și le mulțumesc pentru felul în care s-au pregătit. Am convingerea că din primăvară vom fi mai puternici”, a declarat la finalul meciului Cristian Coroian.

Sursa: Timp Online

Marius ANGHEL 30 Nov. 2013, 16:54 Campionat
Pe aceeași temă