Coroian: „Am pierdut lamentabil. E o nebuloasă și pentru noi această evoluție fără gol”

Marius ANGHEL 17 Mar. 2014, 18:40 Campionat
Coroian:**

Directorul tehnic al Gloriei Bistrița, Cris­tian Coroian, s-a arătat foarte dezamăgit la finalul partidei de prestația elevilor săi și de rezultatul obținut la Pitești.

Coroian a declarat la conferința de presă: „A fost cel mai prost joc al nostru de când sunt eu la echipă. Am pierdut lamentabil, deși 25 de minute am avut superioritate. Nu reușim să ne facem jocul… ăsta este fotbalul, din păcate. Echipa noastră a jucat foarte, foarte slab. Mioveniul era ca și noi, două etape fără victorie, iar astăzi jucătorii s-au mobilizat altfel, au vrut victoria și au obținut-o. Noi nu reușim să trecem peste acest impact al marcării golurilor, nu reușim să dăm gol. Șanse la promovare mai sunt, dar prima oară ne trebuie puncte ca să intrăm în play-off. Poziția noastră este pericilitată în acest moment… Fără puncte, nu putem a­junge acolo. E o nebuloasă și pentru noi această evoluție fără gol. În amicaluri, din opt partide, doar o singură dată am marcat un gol, în rest, minimum două. Din păcate, în jocurile oficiale, nu reușim. Am avut și jucători suspendați pentru acest joc, dar asta nu are legătură cu evoluția noastră. Golul i se poate imputa și lui Albuț, a scăpat mingea pe sub el. Se întâmplă, însă, din păcate, nu reușim noi să dăm gol. Echipa din Mioveni o știam și din tur. Au jucători cu experiență și tineri, iar unii dintre ei au un viitor în fotbal. Nu mi s-a părut diferență între cele două echipe, cea antrenată de Moldovan și cea pregătită de Marius Stoica, pentru că am văzut jocurile înainte…”.

Gloria continuă seria neagră a meciurilor consecutive fără gol marcat și implicit fără victorie, ajungând la a cincea partidă seacă după deplasarea de la Pitești, unde a fost învinsă la limită de CS Mioveni, scor 1-0.

Gloria continuă seria neagră a meciurilor consecutive fără gol marcat și implicit fără victorie, ajungând la a cincea partidă seacă după deplasarea de la Pitești, unde a fost învinsă la limită de CS Mioveni.

Cu toate că în clasamentul general ocupă locul șase cu 25 de puncte, situația Gloriei în clasamentul play-off-ului e foarte bună. Față de actualele primele șase echipe ale Seriei a II-a, bistrițenii se clasează pe locul doi cu 12 puncte, la egalitate cu locul trei ocupat de CS Universitatea Craiova. Pe primul loc e clasată ASA Târgu Mureș cu 17 puncte.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL 17 Mar. 2014, 18:40 Campionat
Pe aceeași temă