Condamnați la retrogradare! Executarea… peste 5 etape

08 May. 2012, 14:30 Campionat
Condamnați la retrogradare!** Executarea... peste 5 etape

Mureșul Deva este cu un picior în Liga a treia după eșecul de pe teren propriu cu FC Olt. A noua înfrângere în retur.
Agonia trupei de sub Cetate este aproape de final! Cu 5 etape înainte de finalul campionatului Mureșul Deva mai are șanse doar pur teoretice de a se salva de la retrogradare.

Sâmbătă, „alb-roșii” și-au jucat ultima carte importantă în lupta pentru evitarea retrogradării și au pierdut-o în fața lui FC Olt echipă aflată în situație identică înaintea jocului direct.

Oltenii s-au impus cu două goluri marcate în finalul jocului de doi jucători introduși în teren după pauză. Huțanu a deschis scorul în ultimul minut regulamentar de joc cu un șut în colțul lung, de la 12 metri iar Dragalina a închis tabela în cel de-al treilea minut de prelungire al meciului după ce din lovitură liberă de la 18 metri a trimis balonul direct la vinclu! Scorul final putea fi mai drastic însă a fost limitat de portarul Dzelme Kristaps care a intervenit salvator de mai multe ori.

S-au sufocat pe teren

De partea cealaltă, jucătorii Devei care după minutul 70 au fost trădați de condiția fizică precară au creat pericol de doar două ori la poarta lui Bordea care a rămas fără replica atunci când Vîrtic a trimis, cu capul, mingea în bara transversală (27) și a respins în corner lovitura liberă de la 20 de metri executată bine de juniorul Alexandru Petresc (87).

Abandonează competiția Mureșul?

Înaintea meciului cu FC Olt oficialii Mureșului Deva au anunțat că în cazul unui eșec există posibilitatea ca echipa să fie retrasă din campionat. „Meciul cu FC Olt e ultima speranță pentru noi. În funcție de rezultat, luni sau marți, Consiliul de Administarție va hotărâ dacă se va mai continua în campionat”, a mai adăugati directorul executiv al Mureșului, Atilla Takacs.

Devenii au un program infernal în finalul campionatului: cu FC Timișoara, sâmbătă, Gaz Metan Severin și FC Baia Mare în deplasare și cu Unirea Alba Iulia și UTA Arad, acasă.

Mureșul Deva 0 (0)
Dzelme – G. Apostol, Ambruș (cpt.), Geacă, Lia (13 Al. Niculae) – Al. Petrescu, Vîrtic, Plăvițu (86 Ciparidis), C. Ungur (46 , Cîrstoiu ) – Dutciuc, Jawad.
Antrenor: Romulus Gabor

FC Olt 2 (0)

Bordea – Bogdanovici, Irimescu, Crușoveanu, Giurcă (46 Huțanu) – A. Pavel (cpt. 64 Dragalina), Corneanu, Polgar, Melcea – A. David (82 Vâlcică), Burcea
Antrenor: Dan Oprescu.

Au marcat: Huțanu (90), Dragalina (90+3).
Arbitru: Iulian Călin (Ștefănești) Asistenți: Daniel Ciocănea (Sibiu) și Doru Lucaciu (Cluj).
Stadion: „Cetate”. Spectatori: 200.

Articol scris de Sami TAMAȘ

08 May. 2012, 14:30 Campionat
Pe aceeași temă