VIDEO | Fost portar din Liga 2, bătut crunt într-un supermarket din Sibiu. Mesajul disperat al surorii acestuia

Marius ANGHEL 07 Mar. 2017, 13:12 Special

Dumitru Daniel Pârvu (35 ani), fost portar la echipele Voința Sibiu, Mureșul Deva sau Fortuna Covaci, pe când acestea evoluau în campionatul Ligii 2, a fost bătut cu cruzime într-un supermarket din Sibiu. Incidentul a avut loc în urmă cu trei luni, însă familia fostului fotbalist a decis acum să dea publicității imaginile, deoarece agresorul n-a fost nici acum prins.

În urma unui schimb de replici acid într-un supermarket din Sibiu, Pârvu a fost bătut cu bestialitate de un bărbat pe care poliția nici măcar acum nu l-a identificat, deși întâmplarea a avut loc în urmă cu aproximativ trei luni. Fostul portar, care consuma o bere în momentul schimbului de replici, a împins primul, însă a fost surprins de lovitura pe care a încasat-o direct în față și pentru un moment a fost făcut KO. Agresorul a continuat apoi să-l lovească cu forță pe Pârvu și în cele din urmă l-a lăsat la podea inconștient.

La trei luni distanță de la incident, poliția nu l-a identificat pe agresor, deși a avut la dispoziție imaginile surprinse de camerele video din magazin. Este motivul pentru care Ioana Cristea, sora fostului portar, a decis să facă imaginile publice, în speranța că cineva îl va recunoaște pe individ.

„Iată că nici după trei luni făptuitorii nu sunt trași la răspundere! Am văzut și noi, familia victimei, VIDEO-urile cu imaginile agresiunii, imagini în care fratele meu e lovit foarte violent, aflat la pământ, aplicându-i-se și picioare direct în cap! Cruzimea de care dă dovadă acea „brută” nu trebuie tolerată sau iertată!

Astfel că, vom face imaginile publice, solicitând AJUTOR PENTRU IDENTIFICARE. Oricine poate da relații în acest sens despre făptașul principal sau despre celalalte două persoane care îl însoțesc, poate contacta direct Poliția la 112 sau Secția 1 Sibiu, în timpul programului, la Tel 0269 212260.

De asemenea, putem fi și noi contactați, între orele 10:00-20:00 la tel: 0749 292319″, este mesajul postat de rețelele de socializare de sora lui Dumitru Pârvu.

Originar din Deva, fostul portar și-a încheiat cariera anul trecut, la 35 de ani, după ce ultima dată a evoluat la Universitatea Sibiu, o echipă din Liga a 4-a.

Video: oradesibiu.ro

Marius ANGHEL 07 Mar. 2017, 13:12 Special
Pe aceeași temă