Concluzia după meciul de la Târgoviște: „A fost jaf”

17 Nov. 2011, 02:14 Campionat
Concluzia după meciul de la Târgoviște:** „A fost jaf

Într-un târziu, „oficialii” UTA-ei au făcut rost de înregistrarea partidei de la Târgoviște, prilej pentru Giovanni Catanzariti să vadă și el fazele litigioase incriminate de arădeni. Concluzia președintelui „Bătrânei Doamne” a fost cât se poate de elocventă.

„A fost jaf. Hențul în careu a fost atât de clar, încât nu-mi explic în niciun fel ce a fost în mintea arbitrului când nu a acordat lovitură de la 11 metri. Ni s-a scos și mingea din poartă, deoarece nu a fost offside la Drăghici, iar acestea sunt două erori grave de arbitraj în defavoarea noastră. Rămân la părerea că am pierdut două puncte pe mâna arbitrilor, dar nu putem întoarce timpul înapoi. Răul a fost făcut, o să vedem ce mai putem face încât măcar reperație morală să existe”, spune șeful „alb-roșiilor”.

Gio și-a exprimat opinia și despre prestația echipei la Târgoviște. „Dincolo de problemele de arbitraj, echipa a jucat destul de bine. Ne-am creat ocazii, păcat că Drăghici a ratat acea ocazie din minutul 2, căci altfel s-ar fi jucat meciul. Gazdele trebuiau să riște și – probabil – le-am mai fi prins pe contraatac. Și Amadio a apărat bine, se vede că nu ne-am înșelat când l-am adus la Arad. Trebuie – însă – ca echipa să confirme cu două victorii până la vacanța de iarnă”, a adăugat Catanzariti.

Sursa: Sport Arad

Foto: Marius TUDOR

17 Nov. 2011, 02:14 Campionat
Pe aceeași temă