„Comisarul” Moldovan, după succesul pe ploaie al Chindiei cu Ripensia: „Sunt mândru că sunt antrenorul lor și sper să nu ne oprim până în Liga 1”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 12 Apr. 2019, 11:16 Campionat

Chindia Târgoviște a rămas pe loc promovabil după etapa intermediară, în care s-a impus cu 2-0 pe terenul Ripensiei, în urma unui meci terminat într-o ploaie torențială. După jocul desfășurat în Ciarda roșie, în tabăra dâmbovițeană a fost euforie mare, dar Viorel Moldovan, pe care jucătorii îl „alintă” cu apelativul „Comisarul”, după celebrele filme cu Sergiu Nicolaescu, a spus că nu a fost o victorie ușoară.

Moldovan a lăudat munca lui Pelici. „Am întâlnit un adversar greu, o echipă bine organizată. Știam acest lucru, știam ce lucrează antrenorul Pelici, pune mare accent pe organizare. Nu a fost o victorie ușor obținută, ci cu niște condiții destul de vitrege, mai ales în repriza a doua, pe finalul jocului. Dar, până la urmă, este important că am reușit să câștigăm cele trei puncte și să mai adăugăm la zestrea noastră de puncte, să fim acolo pe locul 2 și să ne întoarcem la Târgoviște pentru a pregăti cât mai bine meciul de duminică cu ACS Timișoara”, a declarat Viorel Moldovan despre meci.

Moldo-gol simte adierea de Liga 1

Antrenorul și-a lăudat echipa că a jucat bine în condițiile meteo vitrege. „Știam că prognoza meteo va fi destul de dificilă. Se anunța ploaie. Până la urmă asta este, trebuie să jucăm în orice condiții. Vreau să-mi felicit băieții. Au dat dovadă de mare caracter. Am niște luptători adevărați și mă mândresc cu ei. Sunt mândru că sunt antrenorul lor și speră să nu ne oprim până în Liga 1”, a mai spus tehnicianul.

Moldovan crede că forța echipei sale constă în faptul că au reacționat după meciul pierdut la Constanța. „Lupta e strânsă, foarte echilibrată, orice pas greșit te costă puncte. Important este să tratezi cu maximă seriozitate fiecare joc, indiferent de numele adversarului. Pe hârtie e una, dar adevărul este tot timpul în teren și pot apărea surprize. Și noi am pierdut la Constanța, dar am avut această reacție imediată de orgoliu. De caracter și acesta e lucrul cel mai bun. Trebbuie să continuăm de aceeași manieră și sper ca la finalul acestui sezon să fim în Liga 1, să avem cele mai puține înfrângeri”, a explicat antrenorul Chindiei despre obiectivul promovării.

Cu 63 de puncte acumulate după 29 de etape, Chindia se află pe locul 2, promovabil direct, la patru puncte în spatele liderului Academica Clinceni și la trei puncte peste „U” Cluj. Duminică, de la ora 12:00, joacă pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI / Mediafax foto

Anda DELIU, Marius ANGHEL 12 Apr. 2019, 11:16 Campionat
Pe aceeași temă