Colban, nemulțumit că jucătorii săi atacau atunci când trebuia să apere avantajul minim: „Noi am forțat să mai marcăm”

Marius ANGHEL 01 Mar. 2015, 11:56 Campionat
Colban, nemulțumit că jucătorii săi atacau atunci când trebuia să apere avantajul minim:**

Vespazian Colban, antrenorul principal al FCM Dorohoi, a declarat că prima repriză a meciului cu Gloria Buzău, încheiat la egalitate, scor 2-2, a fost foarte slabă din punct de vedere fotbalistic și au existat probleme mari în zona fundașilor centrali.
 
Totuși acesta s-a declarat mulțumit că s-a obținut un punct și a subliniat faptul că echipa sa trebuie să-și revină și să joace foarte bine pentru a evita retrogradarea prin obținerea a cât mai multe puncte, nu prin plafonarea la un anumit nivel și așteptarea retragerii unei formații din campionat.

„A fost o primă repriză slabă făcută de echipa mea. Am revenit în joc în partea a doua. Trebuie să recunosc că fundașii centrali au făcut astăzi un joc foarte slab. Nu este permis să luăm două goluri acasă și să facem un marcaj atât de larg. Dacă ne uităm la clasament, spunem că am scos un punct. Înaintea jocului nu eram mulțumit cu un punct. După 2-1 trebuia să liniștim jocul, să stăm în jumătatea noastră, cu un marcaj mult mai atent. Noi am forțat să mai marcăm. Ne batem la retrogradare și fiecare meci acasă trebuie câștigat. Și contracandidatele noastre au câștigat. O să ne vină din ce în ce mai greu. Avem doi jucători suspendați pentru meciul cu Farul. Mergem și vedem ce putem scoate din deplasarea asta”, a spus Vespazian Colban.

Vezi declarația video:

FCM Dorohoi a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, în meciul cu Gloria Buzău. Alexandru Marin (”51) și Grumezescu (”56) au înscris pentru botoșăneni, în timp ce pentru oaspeți au marcat Claudiu Dumitrescu (”13) și Dăniță (”62).

Articol și foto de Andrei BIRTA
Video: Dorohoi News

Marius ANGHEL 01 Mar. 2015, 11:56 Campionat
Pe aceeași temă