Colban a revenit la FCM Dorohoi

Colban a revenit** la FCM Dorohoi

Vespazian Colban rămâne în continuare antrenorul echipei FCM Dorohoi. Tehnicianul a avut o nouă discuție cu patronul acestei formații și s-au înțeles în cursul acestei săptămâni pentru a continua și în noul sezon de Liga a II-a. Colban a acceptat să se implice în noul proiect pe Victor Mihalachi îl vrea la Dorohoi.

În urmă cu o săptămână, Victor Mihalachi anunța că Vespazian Colban nu mai este antrenorul echipei FCM Dorohoi și că va căuta un alt tehnician. Motivul despărțirii era acela că Vespazian Colban nu acceptă să ideea de a juca în Liga a II-a doar cu jucători de 18-20 de ani.

Între timp, lucrurile s-au clarificat și Vespazian Colban a acceptat să revină la echipă. În același timp, și Victor Mihalachi a admis că trebuie și câțiva jucători cu experiență în lot.

„A rămas Colban dar el trebuie să asculte și nu să facă ce vrea el. Este și munca lui… Au fost niște divergențe de proiect. Eu am spus că vreau copii. Fără experiență nu se poate dar am suficienți. Câți îmi trebuie? Nu pot să aduc de 30 de ani care să stea ca ciobanul în par și să spună: că bani, constracte. Să uităm de bani. Nu se poate nici fără bani dar nici nu pot cu bani foarte mulți. Le dau și la copiii ăștia să mănânce, cât se poate. E criză. Economia e căzută toată. Eu consum, în divizia B, 25-30% din bugetul pe care îl avea FC Botoșani. Eu am staff de 40 de oameni cum avea FC Botoșani. La mine este un pensionar care se ocupă de jocuri, eu președinte și Colban este antrenor. La Botoșani mai sunt vreo șapte antrenori”, a precizat Victor Mihalachi.

Sursa: BT Online

Pe aceeași temă