Codin are lipici la gol

19 Sep. 2012, 23:08 Campionat
Codin are lipici la gol

Adus la Damila de la Steaua II, atacantul Adrian Codin (20 ani) este unul din atuurile măciucanilor în Liga a II-a, acesta marcând de două ori în cele două jocuri disputate până acum de alb-verzi. Originar din Vâlcea, Codin a fost jucător de bază și în echipa care a promovat sezonul trecut, atacantul contribuind din plin la seria excelentă a alb-verzilor, care în campionat a acumulat 18 partide fără eșec.

„Nu este niciun secret, dar ne pregătim bine, vrem să câștigăm fiecare meci. Avem o echipă foarte bună, un antrenor excelent și ne pregătim foarte bine. Mă simt bine la Damila, sunt acasă, îmi doresc dacă se poate să marchez la fiecare meci, dar cel mai important e să câștige echipa. Deocamdată nu mă gândesc la un transfer, dar ca orice fotbalist, în viitor îmi doresc să ajung în Liga I” spune talentatul atacant al vâlcenilor.

Adrian Codin speră într-o minune și la jocul de cupă, cu Petrolul Ploiești. „Sperăm să facem un joc bun și de ce nu, putem produce o surpriză plăcută. Ne dorim ca meciul să se dispute la Drăgășani. Până atunci, însă, trebuie însă câștigăm partida de sâmbătă, de campionat, cu FC Maramureș, unde nu ne-ar mulțumi un egal” a mai spus vârful de lance al Damilei.

Articol scris de Adi GEORGESCU

19 Sep. 2012, 23:08 Campionat
Pe aceeași temă