Codașa Seriei a II-a nu crede în retrogradare: „Chestia cu locul 12 este o gogoriță”

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 22:10 Campionat
Codașa Seriei a II-a nu crede în retrogradare:**

 Tehnicianul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, nu crede în speculațiile apărute, potrivit cărora locul 12 din seria a II-a a Ligii a II-a este retrogradabil.

Întrebat, în cadrul conferinței de presă, susținută după meciul cu CS Mioveni, despre șansele echipei slătinene de a evita retrogradarea, antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a precizat: „Părerea mea este că nu retrogradează nimeni, chestia cu locul 12 este o gogoriță, citiți ROAF-ul să vedeți că nu se pot face modificări în timpul anului competițional, asta este așa… ca să mențină competiția. La pagina 100, spune foarte clar, la articolul formula de organizare a campionatelor, sistemul de promovare și retrogradare se stabilește de către FRF, cu obligația de a anunța la începutul fiecărui an competițional. Nu poți să vii în iarnă, să spui altceva”.

Sezonul actual al Ligii a II-a este construit pe o tabelă Berger de 16 echipe, iar potrivit regulamentelor, din fiecare serie retrogradează câte trei echipe, respectiv locurile 14-16.

FC Olt Slatina se află în subsolul clasamentului, însă divizionara secundă are șanse să evite ultimul loc, în luptă mai fiind puse destul de multe puncte. Etapa următoare, slătinenii vor câștiga trei puncte la masa verde, ca urmare a retragerii celor de la Unirea Alba Iulia. FC Olt are și două meciuri mai puțin disputate decât alte formații.

Sursa: Gazeta nouă

 

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 22:10 Campionat
Pe aceeași temă