Codașa, remiză cu liderul

07 Apr. 2012, 22:19 Campionat

După trei eșecuri consecutive, Gloria Buzău a reușit, în sfârșit, să obțină un punct. Nu însă cu oricine, ci chiar în fața liderului seriei, Viitorul Constanța, partida disputată pe stadionul din Crâng încheindu-se cu remiză, scor 1-1.

Sub privirile lui Hagi, oaspeții au irosit prima ocazie a meciului prin Simion (3), care a șutat periculos, însă portarul gazdelor, Sîrbu, s-a opus golului. Buzoienii nu s-au speriat și au replicat puțin mai târziu când Ursu (12) l-a evidențiat pe Balboață, acesta din urmă respingând cu dificultate. Peste șapte minute, goalkeeperul constănțean și-a lăsat echipa în inferioritate numerică după ce ,,fluierașul” i-a arătat cartonașul roșu pentru un henț comis la 18 metri de poartă. Gazdele au încercat să profite de situație, însă șuturile lui Luiceanu (27) și Iordache (43) au ocolit cu puțin ținta și, astfel, tabela de marcaj a rămas imaculată.

După revenirea de la vestiare, muștruluiți de Hagi, oaspeții și-au amintit că au venit la Buzău din postura de favoriți în confruntarea cu ,,lanterna roșie” și în urma unui contraatac, noul intrat pe teren Chițu (65) a marcat cu un șut puternic din alergare, de la marginea careului.

Se părea că toate cele trei puncte vor merge la Viitorul, dar formația din Crâng nu a cedat și spre finalul partidei a izbutit să egaleze după golul de generic, din semifoarfecă, al lui Alexandru (83), care a stabilit rezultatul meciului.

GLORIA BUZĂ‚U – VIITORUL CONSTANȚA 1-1 (0-0)

Fl. Alexandru (83) / A. Chițu (65)

D. Sârbu (cpt.) – C. Cucu, Murdărea, Berceanu, M. Olteanu – Ursu (’90+1 Jercălău), Horovei, L. Stroe (’86 Pușkaș), Corcoveanu – Șt. Iordache, Luiceanu (’67 Fl. Alexandru)
Antrenor: Mihai Ciobanu

Bolboașă – Bejan, Puțanu, Larie, V. Crețu – Cristocea (’46 A. Chițu), Onicaș, Al. Lazăr, N. Dică (cpt.) – Călințaru (’63 Cârstocea), V. Simion (’20 C. Costea)
Antrenor:Cătălin Anghel
Eliminat: Bolboașă (19) – roșu direct

Articol și foto: Adi SOARE

07 Apr. 2012, 22:19 Campionat
Pe aceeași temă