Club de Liga a II-a caut bani! FC Maramureș ia în calcul mutarea din oraș!

21 Jun. 2012, 00:48 Campionat
Club de Liga a II-a caut bani!** FC Maramureș ia în calcul mutarea din oraș!

Lipsa de interes manifestată de primarul orașului Baia Mare a dus la o reacție neașteptată din partea conducerii clubului FC Baia Mare. Astfel, patronul echipei de Liga a II-a a anunțat prin intermediul siteului nostru că este dispus să cedeze parțial sau integral în condiții negociabile. Dan Hotico mai are o ultimă speranță înainte de a recurge la soluția finală de a muta clubul în alt oraș sau chiar și în alt județ: Consiliul Județean Maramureș.

Dar iată mai jos comunicatul remis de domnul Hotico spre publicare:

Conducerea clubului FC Maramureș Baia Mare având în componență următorii sportivi Danciu Gabriel, Lovasz Alexandru, Istrofor Mihai, Hodor Marius, Faye Sidney, Toma Dorin, De Rosa Emanuele, Sabo Andrei, Negrea Petrică, Duruș Ciprin, Urs Milian, Roman Alin, Feraru Samuel, Achim Paul, Filip Steliano, Pop Vasile, Feraru Marius, Krausz Raul, Gego Alexandru, Dragoș Petrică, Tănasă Marian, Deac Mihai și Achim Florin plus jucătorii de la Centrul de Copii și Juniori (150 de juniori în componență) suntem dispuși să îl cedăm în partea sau totalitate în condiții negociabile. Menționă că nu avem nicio datorie Pentru contact și discuții sunați la telefon 0744502059 sau 0729400280.

Am ajuns la această soluție din cauza dezinteresului arătat de domnul primar, cu care stabilisem miercuri o întrevedere pentru ora 18, conform adresei depuse la Primărie privind parteneriatul public-privat cu gruparea FC Maramureș. Cum această întâlnire nu a mai avut loc, domnia sa nebinevoind să ne anunțe măcar de anularea sau amânarea întâlnirii, atunci înseamnă că autoritățile locale nu sunt interesate de fotbal. Așa că suntem dispuși să căutăm alți parteneri care doresc să investească în fenomentul fotbalistic. Păcat pentru cei care și-au dat votul la alegeri!

Urmează să depunem aceleași documente și la Consiliul Județean, poate acolo vom găsi mai multă înțelegere din partea domnului Zamfir Ciceu, noul președinte ales al Consiliului Județean. În situația în care nu aveam susținere și deschidere nici din partea organelor județene vom căuta să ne îndreptăm spre alte meleaguri. Am făcut aceste demersuri pentru a nu fi catalogați ca persoane care nu dorim să dezvoltăm fotbalul în județul Maramureș

Într-o discuție telefonică purtată cu Dan Hotico după primirea acestui comunicat, patronul echipei băimărene a mai adus o serie de lămuriri: „Primarul mi-a spus clar că nu iubește fotbalul. E păcat asta, în condițiile în care sunt sunt mulți dornici de fotbal aici. Poate nu le putem oferi acum calitatea pe care și-o doresc, dar măcar noi promovăm tineri talentați și sper ca pe viitor lucrurile să arate mai bine”. În încheiere, Hotico a mai ținut să declare că „de principiu, am avut o discuție cu domnul Ciceu și ne-a lăsat de înțeles că este deschis să ajute sportul. E păcat ca județul Maramureș să fie văduvit de sportul fotbal.”

Articol de Mihai ANDRIEȘ

21 Jun. 2012, 00:48 Campionat
Pe aceeași temă