CJ Dâmbovița și-a numit reprezentant la Chindia! Numirea lui Costin Mihai aruncă în aer Târgoviștea!

Mihai Andries 03 Jun. 2013, 23:13 Campionat
CJ Dâmbovița și-a numit reprezentant la Chindia!** Numirea lui Costin Mihai aruncă în aer Târgoviștea!

Decizie-bombă a consilierilor județeni dâmbovițeni, luni la prima oră: jurnalistul Costin Mihai a fost numit reprezentant al Consiliului Județean în Adunarea Generală a FC Chindia. Costin Mihai îl înlocuiește astfel pe Mihai Trifan – actualul președinte executiv, care a renunțat săptămâna trecută la calitatea de reprezentant CJD. Propunerea a aparținut vicepreședintelui CJ Dâmbovița, consilierul PSD Ioan Marinescu și a fost votată de 29 de aleși județeni dintr-un total de 30 aflați în sală, în condițiile în care Trifan s-a abținut.

Numirea lui Costin Mihai în AGA a FC Chindia a inflamat spiritele la Târgoviște. Principalii asociați din proiect, Primăria Târgoviște și Gică Popescu au lăsat să se înțeleagă că nu vor continua la Chindia dacă ziaristul amintit se va afla în structura clubului.

„E o mare dezamăgire. Dacă poți vreodată să pui pe cineva care sapă un proiect timp de doi ani de zile să îți valideze proiectul cu prezența sau să obțină performanțe… mi se pare o scăpare sau o gravă eroare a celor care au votat. Cu siguranță ne vom retrage din proiect dacă lucrurile vor rămâne așa”, a fost reacția lui Gabriel Boriga, la câteva minute după finalul ședinței de CJ. Și Gică Popescu este la un pas de retragerea de la Târgoviște. Fostul internațional nu a dorit să facă declarații oficiale, dar surse foarte apropiate Baciului spun că Gică s-ar fi săturat de șicanele de la Târgoviște și de promisiunile neonorate ale autorităților județene, iar desemnarea lui Costin Mihai a fost picătura care a umplut paharul.

 

Articol de Ionuț MARIN

Mihai Andries 03 Jun. 2013, 23:13 Campionat
Pe aceeași temă