Circul continuă în Regie: „greviștii” au făcut o miuță pe sintetic, după ce s-au schimbat în mașini

Mihai Andries 15 Mar. 2013, 11:15 Campionat
Circul continuă în Regie:**

Jucătorii Sportului Studentesc au luat parte ieri după-amiază la deja celebrul antrenament în care se pregătesc singuri. Neavând antrenor, apa sau vestiar, de această dată le-a fost interzisă și intrarea pe stadion. Paznicii clubului bucureștean au primit ordin să nu intre nimeni. Dar, asta nu i-a împiedicat pe fotbaliști să-și practice meseria.

S-au schimbat în mașini

Dupa ce au ocolit tot stadionul, căutând o cale de acces, „studenții” au reușit să intre pe sinteticul din incinta stadionului. Văzând că și vestiarul destinat terenului sintetic este închis, aceștia s-au schimbat în mașinile personale. După o încălzire de 10 minute s-au împărțit în două echipe și au încins o miuță, iar la sfârșit echipa pierzătoare a fost nevoită să facă flotări.

Nu știu dacă vor juca

Sâmbătă, „gașca nebună” ar urma să întâlnească pe Dinamo ll, iar de această dată jucătorii numai au problemă cu vizele, aceștia efectuând vizita medicală la o clinică din Chiajna. Nici până la această oră, Varga, Ferfelea & co. nu știu dacă vor evolua în partida de mâine. Conducerea clubului bucureștean nu le-a pus la dispoziție nici un program de antrenament sau de meci. Probabil în această seară, vor primi din nou notificări prin care vor fi anunțați să se prezinte mâine la meci. Rămâne de văzut cu cine va juca Sportul, juniorii sau „greviștii”.

Nu au antrenor

În etapa a doua a returului ligii secunde, Sportul Studentesc ar urma să întâlnească, în deplasare, pe Dinamo ll. După ce Virgil Andronache a refuzat să mai accepte situația de la echipă, iar Tibor Selymes a anunțat că nu este antrenorul Sportului, „studenții” se confrunta cu o nouă problemă: nu are cine să stea pe bancă la meciul de sâmbătă. Mai trebuie spus că o a doua neprezentare va duce la excluderea echipei din campionat, asta dacă nu cumva Șiman va obține reprogramarea meciului cu Farul, așa cum se zvonește mai nou.

Articol și foto de Claudia DRAGU

Mihai Andries 15 Mar. 2013, 11:15 Campionat
Pe aceeași temă